Magandaları korkutma amaçlı kask tavsiyesi.
Reklamlar
-
İstanbul`da custom bir crusier motosiklet sürücüsü görmüştüm aynı Ghost Rider gibi yollardaydı :D, aynadan bakınca psikopat biri geliyormuş gibi duruyordu. Aklımada o zaman rahmetli Zorgan abi gelmişti (AEA).
Reklamlar
-
Bizim magandalarımız evrim sıralamasına göre Uruk Hai ile Betamax video arasında bir gelişmişlik düzeyindeler. O nedenle korkacaklarını düşünmüyorum. Allah korusun kafamıza levye yediğimizde bu kaskın kafamıza daha fazla zarar verme potansiyeli var.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bizim magandalarımız evrim sıralamasına göre Uruk Hai ile Betamax video arasında bir gelişmişlik düzeyindeler. O nedenle korkacaklarını düşünmüyorum. Allah korusun kafamıza levye yediğimizde bu kaskın kafamıza daha fazla zarar verme potansiyeli var.
Ölmeyi bayılmak sanan bazi tipler mermiye kafa atiyorlarmiş(yersen)
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Ölmeyi bayılmak sanan bazi tipler mermiye kafa atiyorlarmiş(yersen)
Silah namlusundan çıkmamış boş mermiye ben de kafa atabilirim. Çok zor birşey olmasa gerek
-
hokahey adlı üyeden alıntı
AliExpress'te dolaşırken şöyle bir kaska denk geldim:
https://i.hizliresim.com/dc7u61r.jpg
Trafik kaosunda böyle bir kask ile gergin bir diyaloğa girilse kasktan ötürü 1-0 öne geçen taraf motorcu olur mu acaba? Düşünsene, kafasında bu şekil bi kask olan birisi "sen kime şekil yapıyosun lan" diyerek üzerinize geliyor.
Yorumlarınızı merak ediyorum.
Gerek predator gerek bu kask olsun bunlari alip kafasina takan bir motorcu olacagini dusunmuyorum.
Belki 17 yas alti olabilirr..
Korkutma olayina gelince,sokak kopegi mi olm maganda denen canli ? Az da olsa o da beyin tasiyor ve sunu kafasina takan kisinin aslinda zayif bir tip oldugunu sak diye anlar maganda.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Gerek predator gerek bu kask olsun bunlari alip kafasina takan bir motorcu olacagini dusunmuyorum.
Belki 17 yas alti olabilirr..
Korkutma olayina gelince,sokak kopegi mi olm maganda denen canli ? Az da olsa o da beyin tasiyor ve sunu kafasina takan kisinin aslinda zayif bir tip oldugunu sak diye anlar maganda.
Zamanında meşhur bir forum üyesi at kafası takıp gezmişti. Bir de öyle mi denesek acaba?
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
...Gerek predator gerek bu kask olsun bunları alıp kafasına takan bir motorcu olacağını düşünmüyorum....
Predator kaskı takan motorcu var hemde ünlü biri
https://images.app.goo.gl/LhsUNrpoQCG4sbcn8
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Dedim yoksa selcuk muu..degilmis, ondan daha da ergeni ak..
-
Iyy, hiç sevmediğim ünlülerdenmiş hem de. Ona yakıştırırım.
-
Alacakları ahlardan ızdırap duymayan insandan korkmak lazım. Kask sadece kafanı korur.
-
"Ben motosiklet kullanmıyorum, ben Haarlii kullanıyorum" diyen beyaz saçlı arkadaşmış.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Silah namlusundan çıkmamış boş mermiye ben de kafa atabilirim. Çok zor birşey olmasa gerek
ibrahim abimiz ateşlenmiş keleş mermisine kafa atıyor delikanlılık seviyesi budur
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
ibrahim abimiz ateşlenmiş keleş mermisine kafa atıyor delikanlılık seviyesi budur
Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Gerçi İbrahim Abi'nin yaşaması mı daha hayırlı ölmüş olması mı bilemem ama yine de kafasına keleş yedikten sonra yaşayan insan sayısı azdır.
-
kaskın önüne bunu tak.
bırak magandaları ukenin yarısı sana yol verir
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Ya çok korkup emanti çıkartıp saydırırsa yada hiç korkmayıp bu ne şekillan böyle deyip sakat bırakıncaya yada öldürünceye kadar zevk için döverlerse :D
Karşıdaki "Eyvah! Azrail geldi" deyip kalpten giderse o zaman ne olacak?
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Karşıdaki "Eyvah! Azrail geldi" deyip kalpten giderse o zaman ne olacak?
yok yok onu diyeceklerini sanmıyorum :D Bence bunun tipi ne lan böyle değip direkt darba başlarlar :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
İlk trafik polisiyle karşılaşmada sondajla kan alsın bir tarafından :D
-
hokahey adlı üyeden alıntı
AliExpress'te dolaşırken şöyle bir kaska denk geldim:
https://i.hizliresim.com/dc7u61r.jpg
Trafik kaosunda böyle bir kask ile gergin bir diyaloğa girilse kasktan ötürü 1-0 öne geçen taraf motorcu olur mu acaba? Düşünsene, kafasında bu şekil bi kask olan birisi "sen kime şekil yapıyosun lan" diyerek üzerinize geliyor.
Yorumlarınızı merak ediyorum.
Motosikletin sağ depo hizasına bir tane Colt M 1911 stickeri yapıştır. Kaskın her iki yanına da 45acp mermi resmi koy. Kaskın arkasına da tuğra çizdir. Bu saatten sonra havada uçuşup kaskın camında parçalanan böcekler bile sana çarpmamak için ekolojik sistemlerini değiştirirler.
-
yok yok onu diyeceklerini sanmıyorum :D Bence bunun tipi ne lan böyle değip direkt darba başlarlar :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
ben maganda kısmını hallettim sizde polis kısmını düşünün :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
ben maganda kısmını hallettim sizde polis kısmını düşünün :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)