Magandaları korkutma amaçlı kask tavsiyesi.
Reklamlar
-
AliExpress'te dolaşırken şöyle bir kaska denk geldim:
Trafik kaosunda böyle bir kask ile gergin bir diyaloğa girilse kasktan ötürü 1-0 öne geçen taraf motorcu olur mu acaba? Düşünsene, kafasında bu şekil bi kask olan birisi "sen kime şekil yapıyosun lan" diyerek üzerinize geliyor.
Yorumlarınızı merak ediyorum.
Reklamlar
-
beyaz kask bi tane de sarı yelek. daha çok korkutur...
-
hokahey adlı üyeden alıntı
AliExpress'te dolaşırken şöyle bir kaska denk geldim:
https://i.hizliresim.com/dc7u61r.jpg
Trafik kaosunda böyle bir kask ile gergin bir diyaloğa girilse kasktan ötürü 1-0 öne geçen taraf motorcu olur mu acaba? Düşünsene, kafasında bu şekil bi kask olan birisi "sen kime şekil yapıyosun lan" diyerek üzerinize geliyor.
Yorumlarınızı merak ediyorum.
Ya çok korkup emanti çıkartıp saydırırsa yada hiç korkmayıp bu ne şekillan böyle deyip sakat bırakıncaya yada öldürünceye kadar zevk için döverlerse :D
-
bunu takican, sonra magandanin biri seyir halinde kaska bakim derken ezecek seni
-
tüm magandalar cok korkacak aman tanrım
-
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Yok, Bluetooth hoparlör olacak, İsveçli metal grubu brutal vokal sesi vereceksin.
-
Daha fazla dikkat çeker bence
-
Lucifer sesiyle "ne diyon lan sen aq çocuğu" diye üzerine yürüyüp tartaklasak?
-
Yok, Bluetooth hoparlör olacak, İsveçli metal grubu brutal vokal sesi vereceksin.
Valla abi brutali bilmem de sen o kaskla eve git yenge seni ev almaz kürekle kovalar..
-
Valla abi brutali bilmem de sen o kaskla eve git yenge seni ev almaz kürekle kovalar..
İyi dedin bak hanımı korkutma amaçlı da kullanılabilir.
Geçen sene arabayla Antalya'dan dönerken baktım hanım yanda uyukluyor. Yolun kenarında tirtiklar vardı. Uyuyan olur da yol dışına çıkarsa diye paletli kepçe izi gibi dev tirtiklar yapmışlar. Neyse, ben hanima şaka olsun diye tirtiklara bi girdim, kadının ödü patladı. Daha sonra eve gelene kadar fırça yedim ama mühim değil böyle küçük latifeler yaparak fırça yemeyi severim.
-
Lucifer sesiyle "ne diyon lan sen aq çocuğu" diye üzerine yürüyüp tartaklasak?
Lucifer deyince netfiliz dizisindeki adamın sesiyle "Dedektif" diyesim geldi. Ses tonu videodaki gibi mi olmalı yoksa 01:15
-
magandaları korkutmak istiyorsan arkana bezbol sopası bağla
-
Cadılar bayramı kostümü olur ancak. Bunu giyip sürüş yapan Allah'a emanet gider, görüş sıfır.
-
İyi dedin bak hanımı korkutma amaçlı da kullanılabilir.
Geçen sene arabayla Antalya'dan dönerken baktım hanım yanda uyukluyor. Yolun kenarında tirtiklar vardı. Uyuyan olur da yol dışına çıkarsa diye paletli kepçe izi gibi dev tirtiklar yapmışlar. Neyse, ben hanima şaka olsun diye tirtiklara bi girdim, kadının ödü patladı. Daha sonra eve gelene kadar fırça yedim ama mühim değil böyle küçük latifeler yaparak fırça yemeyi severim.
Arada yengeye bir buket çiçek alsan,akşam yemeğinde hazir çorba ve salçali makarna yerine,etli bamya corbasi ve yaprak dolmasi yersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Araba dedin de senin Fd8 iyi prim yapti haa,nerdeyse ayni donemde aldik arabalari benim 2017 mazda3 Bm kasa senin araba kadar prim yapmadi,keşke bende fd8 alaydim
Eski bir mazdaci olarak tabulari yikmak lazimmiş..
-
Arada yengeye bir buket çiçek alsan,akşam yemeğinde hazir çorba ve salçali makarna yerine,etli bamya corbasi ve yaprak dolmasi yersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Araba dedin de senin Fd8 iyi prim yapti haa,nerdeyse ayni donemde aldik arabalari benim 2017 mazda3 Bm kasa senin araba kadar prim yapmadi,keşke bende fd8 alaydim
Eski bir mazdaci olarak tabulari yikmak lazimmiş..
8 değil Fc5 kanka. Ben zerre kadar sevinmiyirum. Şu anda 100.000 olması gereken araç 300.000 oldu. Boşver primi bu devirde altında iyi kötü bir araba varsa şanslısın demektir. Ciddi söylüyorum bu saatten sonra araba almak çok zor
-
8 değil Fc5 kanka. Ben zerre kadar sevinmiyirum. Şu anda 100.000 olması gereken araç 300.000 oldu. Boşver primi bu devirde altında iyi kötü bir araba varsa şanslısın demektir. Ciddi söylüyorum bu saatten sonra araba almak çok zor
Öyle,o donem aldigim fiyata şimdi 2003-2004 alinabiliyor.
-
Bu airsoft için değil mi kafayı bir yere vurursan koruma sağlamayacaktır.
Magandalardan korunmak istiyorsan defansif sürüp adam illaki sizi tahrik ediyorsa ulaşacağınız yere 5 dk geç gidip o anda sağa çekip beklemek olacaktır. Bende daha gençken çok kavga ettim bu tiplerle ama bitmiyorlar emin ol.
-
M.balibey adlı üyeden alıntı
Bu airsoft için değil mi kafayı bir yere vurursan koruma sağlamayacaktır.
Magandalardan korunmak istiyorsan defansif sürüp adam illaki sizi tahrik ediyorsa ulaşacağınız yere 5 dk geç gidip o anda sağa çekip beklemek olacaktır. Bende daha gençken çok kavga ettim bu tiplerle ama bitmiyorlar emin ol.
Orası öyle de insanın canı bazen münakaşa etmek istiyor.
-
Böyle bir kask alırsan sakın Adana'ya gitme (sebebi aşağıda), maganda değil ama motosiklete hamle yapan kedi-köpek olursa korkutabilirsin bu kasklarla, bizim ülkede en fazla ilgi odağı olursun gibime geliyor, hatta bir ara "Predator" kasklar vardı (https://www.hepsiburada.com/oem-pred...m-HB00001883G2), millet birbiri ile fısır fısır "şunun tipe bak" falan diye konuşuyordu..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)