Dl650 ve vercys gerçek motordur konforları kaliteleri traceri fena tokatlar.hangisinin içinize sinen temizini bulursanız onu alın
Dl650 ve vercys gerçek motordur konforları kaliteleri traceri fena tokatlar.hangisinin içinize sinen temizini bulursanız onu alın
varadeor 1000'ler nasıl?
gazlicam yardırcam dersen tracer yok ben gazlamayı sevmem zırt pırtta motor değiştirmem sağlam olsun dersen vstrom arada çıkarım gezerim gazlarım virajda yaparım dersen ortalama verys 650.fiyat performansta şu an versys öbür 2 modelden daha temiz daha yeni model bulma ihtimalin var.ben olsam tracer ve versys kovalarım.kısmet işi 2.el artık vstrom çıkar denk gelir onu alırsın
Murat bey,
Öncelikle iyi günler, ben de uzun süredir bir Versys kullanıcı olarak (1.73 cm boy ve 60 kg) hem tek hem de artçılı kullanımda Kawasakiyi öneririm. Benim bu motoru tercih etmekteki ana sebebim güvenilir (ABS ve frenlerin gücü) ve uzun ve orta mesafelerdeki rahatlığıydı. Müsait olduğunuz bir vakit benimle iletişime geçerseniz size daha detaylı bilgi de verebilirim. Bu arada bir dip not olarak, ben tarz değişikliği düşündüğümden motorumu elden çıkartmayı düşünüyorum. İstanbul içinde Kadıköy'de ikamet ediyorum.
Semih Sevinç
533 814 69 29
Mantikli modeller arasinda bariz ustunluk yoksa ekonomik olarak rasyonel olan tercih edilebilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Semih bey ilginiz icin tesekkur ederim, soruya giriste de belirttigim gibi sartlar 5 6 aya olgunlasicak su anda mumkun degil gibi, ciddi alim zamaninda sizden bilgi sahibi olmak isterim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)