arkadaşlar maxiscooter alma arifesindeyim 400 cc bakıyorum
burgman 400 k7 kasa, sym maxi 400 ve silverwing seçenekler arasında
35 civarını aşmayacak şekilde hangi modeli tavsiye edersiniz?
arkadaşlar maxiscooter alma arifesindeyim 400 cc bakıyorum
burgman 400 k7 kasa, sym maxi 400 ve silverwing seçenekler arasında
35 civarını aşmayacak şekilde hangi modeli tavsiye edersiniz?
3 senenin üzerinde SW600 kullandım, tavsiye edebilirim. Kullanımı çok keyifli bit motordur.
Suzuki gsr600 ve Suzuki address vardı ikisinide sattım Suzuki Burgman uh200 aldım çok beğendim tavsiye ederim , gsr600 sonumu getirecekti çok hızlıydı birde şehir içinde daha çok motora bindigimi düşündüm, address te çok güzeldi fakat iki kişi zorlanıyordu, bence uh200 yeterli, uzun yolda stabil 110-120 ile gidebiliyor
Hocam onda yakıttan çok yakınıyorlar. 400 daha evla imiş o konuda
uh200 çok güzel bir alet. ancak benim cüsseye küçük kalıyor o yüzden 400e yoğunlaştım.
Hocam forzanın parçasını bulamayıp yatıran adam var bildiğim. parça işi tamamen arz taleple alakalı ve benim baktığım paraya çok tutulan model olmuyor maalesef.
x max 400 de olabilir bence değerlendirmelisiniz
Fiyatları yüksek ama km'si yüksek xmax 300'ü o fiyatlara bulabilirsen hiç başka motor bakma. Sorunsuz motordur. 150 bin km yapan motorlar var tık demiyor. Diğer saydıklarına 10 basar
İyi ki Xj6 Diversion F bir maxiscooter değil, Ezio41 kardeşim hemen önerirdi
yamaha majesty 400 olabilir. motor aktarma parçaları. xmax ile aynı
Arkadaşın bütçesi 35K imiş abi, istesek de öneremeyiz zaten Şaka bir yana, o bütçe ile 400 cc yerine 250 cc bile bulabilmesi zor gerçekten. Az daha üstüne ekleyip 2021 Nmax 155 çiçek gibi olabilir aslında
Motorun kapasitesi belli, o yüzden arşa çıkarmanın bir anlamı yok. Eksik yanları da var artı yanları da var. A noktasından B noktasına en ucuza ve sorunsuz olarak götürüyor nereye istersem. 5 gün önce 706 km yol yaptım İzmit'ten Edirne'ye, banamasın demedi maşallah. 100 km'de 4.4 litre yaktık ortalama. Bulgur pilavı misali karnımızı doyuruyor, gözümüz iskender de arıyor ama şimdilik devam bakalım
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)