abartının abartısı 2022 model olarak geri döndü.tasarım olarak mt10 ile speed triple 1200rs al çiftleştir.güzelmi çirkin bilemedim ama eskiside dünya güzeli olmadığı için ve onada bayıldığım için aynı tasarımı devam ettirdikleri için sevdim.güzel değil yine karizmatik havalı olmuş transformens geleneği devam etmiş.teknik ve donanım olarak bokunu çıkartmışlar diyebilirim,Seçilebilir PWR modlarıyla APSG Gaz Kelebeği ??, titanium egzoz sistemi,hız sabitleme,hız sınırlama,teker kontrol,kayma kontrol falan baya bir uzayıp gidiyor ki sp versiyon değil sp de ne koyabilirler merak ediyorum.eski kasa hayalim idi artık başka bir hayalimiz daha var allah sahibine bağışlasın diyeceğim kıskanacağım bir motor bana göre.eskisi şu an 200 bin tl olduğuna göre buda tr ye haziran mayıs gibi gelse parasını siz hesaplayın
tasarım vs tartışılır da şu renk kombinasyonunu son dokunuşları hangi ...cu yapıyorsa adam sanatcı bana göre.tasarımda italyanlar kadar çağ atlamasalarda renk kombinasyonunda gerçekten fenalar.çok fazla resmi şu an için yok hep videolardan paylaşılmış
https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/pr...ed/mt-10-2022/