Alemin kralı CB500X çıkmış ama biz anca bakarız. Bizimkiler NC'ye devam etsin
Alemin kralı CB500X çıkmış ama biz anca bakarız. Bizimkiler NC'ye devam etsin
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Hacim ne yaptin yedin bitirdin bizi
Şu motoru abartisiz 1 senedir yakin takipteyim..
CB 500 X kasa değiştirdi,Honda Türkiye'nin hala ülkeye getirmeye niyeti yok.Adamların tek derdi NC satışları düşmesin.
[QUOTE=Thracian;4657516]CB 500 X kasa değiştirdi,Honda Türkiye'nin hala ülkeye getirmeye niyeti yok.Adamların tek derdi NC satışları düşmesin.[/Q
bizim 2 arkadaş NC alamadığı için 75'e gidip benelli trk 502 aldılar.
alemin kralı çünkü segmentinde tek
Makul yaksın, A2 ehliyet ile sürülsün, yola da gelsin agresif sürüşe de, gidişi de iyi olsun duruşu da, gerekirse çanta yükleyip Avrupa Turuna çıkayım (Itchy Boots Cb 500 X ile bunu yaptı, izlemenizi öneririm) ve en önemlisi SIFIR SORUN/SIFIR MEKANİK ARIZA diyenler için gerçekten daha iyisi yok .. ama motosiklet de ortalarda yok ..
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
Gelse adımı yazdırırım hemen listeye. Neyse, getirmesinler daha iyi; Tiger 660 Sport alırım artık...
Dostum almam nc yi o motoru çok iyi biliyorum,parasinin hakki değil.
Hee alana saygim var orasi ayri mesele..
Biraz daha zorlar vfr800 alirim daha iyi.
Ama 500cc honda,benim canim,cigerim,baş tacim..gerisi yalan karşisina geç izle..hem işletme giderleri hemde işlevsellik bakimindan rakipsiz..
Gelse 90'a geldiği gün alırım. 400NK'yı da 3'e 5'e bakmadan satarım.
500F geldi de ne oldu?
Kiymeti bilindi mi?çiçek gibi makina.
500R sirf karenajdan görselden dolayi orta halli satiş yakaladi..
Kim ne derse desin 500F optimum bir motor.
Forumda gerilere giderseniz,ilk ciktigi zamanlar bir araba goy goy vardi..
Daha sonralari,R25 bunu döver,yok gitmiyor etmiyor bir ton tantana..
varsa yoksa 10 hp motor gücü farkı ve 750’nin ağrılık ve fiyat dezavantajı bana göre 500x i daha ön plana çıkarıyor Honda global web sitesinde iki model arasında 1500 usd fiyat farkı gözüküyor bizde vergilerle bu maksas biraz daha açık olacaktır tabi şahsen getireceklerini sanmıyorum nasıl olsa 750 iyi satılıyor.
Şaka maka Gökhan'ın 84.000 km.de sattığı motoru Ağva-Kandıra arası bir süre kullandım, hiç titremiyordu mübarek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)