Birkaç eksi yönü olsa da ben tasarıma bayıldım. MT-09 ucubesinden sonra gözüm gönlüm açıldı. Fiyat tahminim 165-175 bin arası.
https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/pr...e/xsr900-2022/
Birkaç eksi yönü olsa da ben tasarıma bayıldım. MT-09 ucubesinden sonra gözüm gönlüm açıldı. Fiyat tahminim 165-175 bin arası.
https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/pr...e/xsr900-2022/
2021 in en güzel motoru derim açık ara.bi tek arka seleye takıldım.detaylar falan inanılmaz olmuş.geçen hafta yamahaya gidip mt09 baktım resimdekilerden baya baya farklı,sövdüğüm motora resmen aşık oldum.zam gelmeseydi ciddi düşünüyordum nardo gri ve sp veriyon çok güzel.bu resimlerde böyleyse gerçeğini tahmin bile edemiyorum.bizde zor satar zenginlere hitap eder anca.avrupada ve dünyada full satıcaktır eminim.kawasaki çok geleneksel eski kalmış bunun yanında ama retro havasını daha iyi veriyor.yamaha yine gençlere oynarken z900rs daha büyüklere oynamış.
Amator oldugundan seni sevmem ama sele konusunda cok haklisin.Hatta yemin ediyorum bu nasil boktan bir sele tasarimidir diyecektim ama guvenip soyleyemedim.
Sonra dersiniz ne var olm mis gibi sele iste falan..
Bu motordan yuvarlak farini fotoshopla silin.geriye retro ne kaliyor soyleyin.
Yuvarlak fari bile yaramaz ya neyse.
Hırbo haklı, eski sarı siyah xsr retro duruyordu en azından. Bu mt09'a yuvarlak far takıp satalım olmuş. Retro aşığı biri olarak bizimle diyilsin Yamaha.
Eski Xsr700 Sarı Renk ( Depoda sarı şerit ) dışında Xsr pek bu oyuna dahil olamıyor gibi, gerçi askerî yeşil kıvamında bir renk vardı o da güzeldi .. ama bu, ne bileyim kaza yapmış da sağdan soldan anca bu kadar toplanabilmiş gibi, gözlerim ile beynim arasında elektrik akımı problemi yaşatan bir eğrilik büğrülük var ..
Şahsi fikrim, beğenenler kusura bakmasın.
Fazer gibi duruyor.
Eski kasası daha derli toplu daha güzeldi sanki.Retro tasarım konusunda kardeşi XSR 700 herzaman bir adım önde olmuştu zaten.Özellikle fırçalanmış alüminyum efektli gri rengi hoşuma gidiyor.
Sele tasarimi,koltukçu haydar ustadan.
Ama hakkini vermek lazim,jawa selesi ayarinda.tamam mono kapak gibi butunluk saglasin diye dizayn edilmis ama yanlara form verilse daha iyi olurdu.
İstediğini yapsın yanındaki RD500 etmez...
Bir arkadaş 2017 2020 çıkışlı 2022 ye kadar garantisi varmış 100bine satıyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...43979688/detay
sanayıde toplanmış eskı kasa fazer e bakıyorum sankı o kadar para verıp kapıya bağlamam bu ucubeyi asla satmaz türkiyede iddasına bile girerim 09 çok daha yakısıklı bundan o paralara ne motorlar var tutmaz o iş
900cc makina da sirf motora uyumlu retro hava olsun diye yarim kask kullanmak nasil bir iştir,yakin zamanda bunun 700 olanini gormuştum yanimdan ortalama 150-160km/h ile gecti,kafa da bu tarz kask vardi.
Hee sıtarbaksa kahve icmeye giderken takilabilir ama otobanda takmak nedir,ulan adamin sümüğu donar.
Abi ls2,mt,ayarinda ki openface kasklarda oynama olabilir,istedigi kadar bedeni tam olsun,
Ama arai,shoe gibi markalarin openface leri 400-700 usd arasinda,bu markalarda alttan giren hava haricinde oynama,sallanma olmaz diye dusunuyorum.
Italyan fernando abimiz roma sokaklarin da kafada arai altinda vespa ile şehir turu atar..ama otobana cikip gazlamaz diye tahmin ediyorum.
Hee,olayin kaza ve çenede ki hasar oranina hiç girmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)