2021 Kasım Bajaj'ın Yeni Zam Listesi Güncellendi
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Bajaj Kuralkan Türkiye, 13 Ekim tarihinde bir zam yapmışken, bugün yine fiyatlar güncellendi. Bugün itibariyle geçerli olmak üzere Bajaj Kuralkan Türkiye'nin yapmış olduğu zam listesi aşağıdadır:
https://www.ekuralkan.com/bajaj-3835...EQAvD_BwE&ps=2
[IMG][/IMG]
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Reklamlar
-
honda zam yapınca bajaj durur mu yapıştırmıs zammı dshfsdjfhsdfjs
-
Bu zamlar 25 Ekim de geldi, ha çok birşey değişmiyor ama 1 haftadır zaten bu fiyatlar
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Bu 1 veya 2 hafta önce yapılmıştı yeni değil, yenisi belki yolda olabilir belli olmaz.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
misterrium adlı üyeden alıntı
Bu zamlar 25 Ekim de geldi, ha çok birşey değişmiyor ama 1 haftadır zaten bu fiyatlar
kdiner adlı üyeden alıntı
Bu 1 veya 2 hafta önce yapılmıştı yeni değil, yenisi belki yolda olabilir belli olmaz.
O kadar çok zam geliyor ki yetişemiyoruz artık F5 yapmaktan
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Bu piyasada son zamlardan sonra bir tek NS200 fiyatını hak ediyor gibi.
Ayrıca çok değil 2019 Haziranı'nda neredeyse dolu paket otomobil fiyatlarının satıldığı rakama sadece yaklaşık 30 ay sonra 4 tekerlekli motosiklet alınabiliyorsa, bu terste bir işlik var demektir.
-
nicknamer adlı üyeden alıntı
Ayrıca çok değil 2019 Haziranı'nda neredeyse dolu paket otomobil fiyatlarının satıldığı rakama sadece yaklaşık 30 ay sonra 4 tekerlekli motosiklet alınabiliyorsa, bu terste bir işlik var demektir.
çıkar telefonunu, madem ekonomi cok iyi ağzında diş neden var
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
nicknamer adlı üyeden alıntı
Merak ettiğim için soruyorum, NS200 parasını hangi konuda hak ediyor ?
-
-
Artık 200-250 cc fiyattan ötürü orta hacimli motor gibi oldu. Eskiden 125-250-650 cc kademeli olarak arttırırdık. Şimdi Martı-50(110 cc'ye çıkarılmış)-200 cc olarak yükselteceğiz.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Artık 200-250 cc fiyattan ötürü orta hacimli motor gibi oldu. Eskiden 125-250-650 cc kademeli olarak arttırırdık. Şimdi Martı-50(110 cc'ye çıkarılmış)-200 cc olarak yükselteceğiz.
Can ve cep güvenliğimiz düşünüldüğü için böyle yapıyorlar, Martı çok lüks kaçmış onun yerine Taban-50cc-125cc olsa daha iyi olur bence. Eğer çok para varsada güzelinden doblo alınabilir tabii 1.2 benzin+lpg olmak kaydıyla.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Can ve cep güvenliğimiz düşünüldüğü için böyle yapıyorlar, Martı çok lüks kaçmış onun yerine Taban-50cc-125cc olsa daha iyi olur bence. Eğer çok para varsada güzelinden doblo alınabilir tabii 1.2 benzin+lpg olmak kaydıyla.
https://t24.com.tr/haber/lpg-ye-49-kurus-zam,990047
-
Başganlık gelince neyiniz varsa 3'e katlanacak demişlerdi , inanmamıştım.
Türk Lirası bazındaymış bilemedim :(
-
XGAMER adlı üyeden alıntı
Şuan bana kalırsa bu fiyatlarda lpg kullanmak daha zararlı geçen sene çok güzeldi bir ara benzin 5 tl falandı sonra yine aldı başını gidiyor.
-
Ne o? Tek parti sevdalıları doluşmuşsunuz yine?
-
yec adlı üyeden alıntı
Merak ettiğim için soruyorum, NS200 parasını hangi konuda hak ediyor ?
250 cc japon motosiklet 60 bin tl olmuş, hint markası diye motoru 10 bin tl'ye mi satmalılar hocam? Honda 60 bin tl 'yi hakediyor mu?
Konunun bajaj ile alakası yok, ya da honda ile.
Fiyat ortalamasına baktıgınzı zaman evet 36 bin tl olsa da bajaj hala iyi bir secenek.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
250 cc japon motosiklet 60 bin tl olmuş, hint markası diye motoru 10 bin tl'ye mi satmalılar hocam? Honda 60 bin tl 'yi hakediyor mu?
Konunun bajaj ile alakası yok, ya da honda ile.
Fiyat ortalamasına baktıgınzı zaman evet 36 bin tl olsa da bajaj hala iyi bir secenek.
Sevgili Arndiol, öncelikle şunu söyleyeyek başlayayım. Ben motosiklet konusunda ahkam kesecek biri değilim. O kadar bilgim yok. Sora okuya öğrenmeye çalışıyorum.
Tabi ki olay hint markası japon markası olayı değil. Commuter sınıfında iyi bir seçenek olduğunu da kabul ediyorum. Ama soruma cevap alamadım. Mesela TVS Rtr200 den, Hero Hunk veya Xpulse 200 den, motosiklet olarak, onu iyi yapan nedir ?
Bajaj'ın servis ağının yaygın olması, ikinci elde hızlı satılması konusu geçecektir muhtemelen. Tabi ki geçerli bir sebep, ama bu motorun tercih edilmesi için bu kadar önemli bir sebep mi?
Teşekkürler.
-
2017 başında ilk motorum RS200 ü 10 bine almıştım.Bu gün yaklaşık 4 kat pahalanmış.Aynı şekilde Honda CBR650R da 36 bin civarıydı oda 138 bin civarı olmuş.RS200 ü alırken CBR650R alabilirdim ama direk 650 ile başlanmaz diye almamıştım.İki üç sene sonra cc yükseltirsem alırım demiştim.Gerçi 2013 te 8 aylık 13 binde bir araba almıştım bundan sonraki arabayı galeriden sıfır alırım diye de düşünmüştüm.
Ama geldiğimiz noktada ne araba alabiliriz nede CBR650R alabiliriz.
-
yec adlı üyeden alıntı
Sevgili Arndiol, öncelikle şunu söyleyeyek başlayayım. Ben motosiklet konusunda ahkam kesecek biri değilim. O kadar bilgim yok. Sora okuya öğrenmeye çalışıyorum.
Tabi ki olay hint markası japon markası olayı değil. Commuter sınıfında iyi bir seçenek olduğunu da kabul ediyorum. Ama soruma cevap alamadım. Mesela TVS Rtr200 den, Hero Hunk veya Xpulse 200 den, motosiklet olarak, onu iyi yapan nedir ?
Bajaj'ın servis ağının yaygın olması, ikinci elde hızlı satılması konusu geçecektir muhtemelen. Tabi ki geçerli bir sebep, ama bu motorun tercih edilmesi için bu kadar önemli bir sebep mi?
Teşekkürler.
Hero modellerinin piyasasının, servis agının ve kullanıcı deneyimin yeterli olmadıgı belli. Ürüne bir kesim cok sağlam dese de bir kesim parasını haketmediğini söylüyor. Kullanmadıgım için pek yorum yapamayacağım.
TVS malzeme kalitesi olarak bajajdan cok daha iyi. Henüz duydugum bir kronik sıkıntısı yok. Ancak beygir / tork olarak cok daha geride ve piyasası düşük. Servis ağı kötü.
Bunları düşündüğmüüz zaman bajajın çözülemeyen kronik problemi yok. Ekran resetleme sorunu modül takılıp çözülüyor. Piyasası hızlı, servis ağı geniş ve aksesuar olarak diğerlerinin aksine cok fazla secenek ve imkan var.
Bu nedenle 200 cc olarak geçse de insanlar tvs yerine ns200 ü tercih ediyor.
200-250 cc motorlar genelde geçiş motoru oldugu için de motorun piyasası cok önemli bir etken.
-
Gider her gün artarken gelir hep aynı bakalım ne zaman patlayacak bi tarafımızda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)