Herkesin evinde bir kaç beyaz eşya var arıza olunca servis ayağınıza gelmiyor mu ve motosiklet kadar para veriyor musunuz
Herkesin evinde bir kaç beyaz eşya var arıza olunca servis ayağınıza gelmiyor mu ve motosiklet kadar para veriyor musunuz
mantıken beyaz eşyayı servise götürmek müşteri için çile olacak bir olay sonuçta sabit bir ürün ancak motosiklet malum sürmek için olan bir ürün ki rodajını kendim yapmayı tercih ediceğim bir şey seçme şansım olsaydı o yüzden de servise götürürken gocunmuyorum , misal i phone 13 pro max alsanız 18.000 tl bir motosiklet fiyatı bozulunca ne yapıcaksınız aldığınız yere koşa koşa gidersiniz ya da servisine aynı şekilde ilk fırsatta gidersiniz çünkü taşıması götürmesi kolay adamları arayıp çük kadar telefona 18 bin verdik ne zaman gelicek bunlar diye beklemek istemezsiniz motosiklet ve arabalarda aynı şekilde götürmesi kolay çalıştığı sürece
Beyaz eşyanın ortalama 100+ hızlara ulaştırabilen tekerlekleri olsaydı servisin günlerce eve gelmesini beklemezdik elbette.
Mesela evde televizyon bozuldu diyelim, servis gelip televizyonun içini salonun ortasında açıp orasına burasına girişmiyor. Götürüyor servise, orada tamir edilip teslim ediliyor. Aynı kurguyu motosiklet için uyarlasak yetkili servis gelecek evin oraya, boşalttığı eski yağı atacak yer bulması zaten problem bir de diyecek ki "abi senin motorda ekstra şu şu şu var, servise götürmemiz gerekiyor" Boşuna zaman kaybı.
Hocam nasıl girişmiyo bizim samsung tv ekranı oturma odasında değişti
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Bozulan camarsır makinasını götürsen "servis gelme ücreti"ni almıyorlar.
Zaten 20 liralık contasını 300 liraya değiştiriyorlar. 15 kat fark ile.
Motosikletinin yapılacak arızasına 15 kat fazlasını vermeyi kabul edersen emin ol ustalarda gelir
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Tommygun Dell arıza olunca eve geliyormuş sanırım eve gelince de tamir etmeden gitmiyordur
Tamir için gerekli alet edevat ve lifti taşıması motoru servise götürmekten daha maliyetli olacaktır. Araba servislerinde bazı özel müşteriler için kapıdan al kapıya teslim et hizmeti sunuluyor ama motosiklette var mı bilmem.
Yaman trollsün delikanlı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)