Senatör Motorcunun Arkasında
Reklamlar
-
Kenan Sofuoğlu sosyal medyaya düşen fotoğrafı ile gündem oldu! 3 kişi aynı anda motosiklete bindiler
Haberler.com - Haberler | Politika 25 Ekim 2021 Pazartesi 15:42
AK Parti Sakarya Milletvekili ve motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu'nun sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafı gündem oldu. Sofuoğlu'nun 2 kişilik motosiklette 3 kişi yolculuk yaptığı ana ilişkin kare hakkında kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı. Bugün öğlen saatlerinde Sakarya Serdivan Mobilyacılar Çarşısı mevkiinde milli motosikletçi ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun küçük bir motora 3 kişi bindiğini gören vatandaşlar gördüklerine inanamadı.
ÇOCUĞA KASK TAKILMAMASI TEPKİ ÇEKTİ
Konuyu, "Profesyonel motorcu bunu yaparsa…" diye yorumlayan vatandaşlar, topluma örnek olması gereken bir bireyin bu denli hareketine tepki gösterdi. Dakikalarca süren tehlikeli yolculukta motosiklette küçük bir çocuğun da olmasının yanı sıra koruyucu kask takılmaması dikkatlerden kaçmadı.
FERRARI'SİNDE GÖRÜNTÜLENDİ
Öte yandan Kenan Sofuoğlu bu görüntülerin ardından motosikletteki küçük çocukla birlikte Ferrari marka aracından paylaşımlar yaptı. Aracın ön koltuğunda oturan minik çocuğun yer aldığı paylaşımda "Ağır misafirim var" notu yer aldı.
"SİYASETE GÖREV VERİLMESİ ÜZERİNE GİRDİM"
Siyasete görev verildiği için girdiğini ve yükselmek gibi bir kaygısının olmadığını ifade eden Kenan Sofuoğlu, yapmış olduğu bir açıklamada "Motorculuğa başladığımda dünya şampiyonu olmak hayalim vardı ve inanın ben siyasete bir görev verilmesi üzerine girdim. Yükselmek gibi bir hayalim yok, vekillikle inşallah görevimi tamamlamak istiyorum ama hayatın ne getireceğini bilemeyiz. Ben burada açık kapı bırakmak da istemiyorum netim ben. Öyle bir isteğim yok" ifadelerini kullanmıştı.
TBMM'YE LÜKS ARACIYLA GİDİNCE GÜNDEM OLMUŞTU
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğiyle Sakarya'dan AK Parti milletvekili 3. sıra adayı olup seçilen dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, kayıt işlemleri için TBMM'ye Lamborghini marka lüks aracıyla gitmişti. Sofuoğlu'nun bu görüntüsü uzun süre gündemi meşgul etmişti.
Reklamlar
-
Tedbili kıyafet sokağa inip halktan biri gibi abuk subuk işler yapan senatörümüzü kutluyorum. Mobilyacılar çarşısında esnafın nabzını tutmuş olabilir.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
esnafın nabzını tutmuş olabilir.
Göbeğini tutmuş gibi görünüyor. Eli aşağıya kaymamıştır inşealla.
-
Osm@n adlı üyeden alıntı
Göbeğini tutmuş gibi görünüyor. Eli aşağıya kaymamıştır inşealla.
Denize düşen, yılana sarılırmış. Allah korusun her an arka seleden düşecekmiş gibi duruyor.
-
Beni bu insanlar temsil ediyor olmamalıydı, utanç duyuyorum.
-
wing41 adlı üyeden alıntı
Beni bu insanlar temsil ediyor olmamalıydı, utanç duyuyorum.
Ve daha niceleri...
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
Siyasetçi toplumun aynasıdır.
-
Kur artışı ve benzin zamlarından Kenan Bey de etkilenmiş galiba
-
Bu adamın forumda konususu bile açmak gereksiz bence...
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Şu anda her şey kullanılır hakları da :D Senatörümüz işin içinden gelen birisi olarak biraz daha samimi bir şekilde çalışsaydı biraz daha adam akp'li ama bak çalışıyor denilirdi :D Az önce dediğime ben de inanmadım ama neyse :D
-
birazdan gelip savunurlar.
adamın tarikat üyeleri var forumda, her türlü savunuyorlar.
-
bence "adam" demek bile gereksiz ama herif "senatör" maaşı almaya halen devam ediyor. Kendisi çoluğu çombalağı ömür boyu da senatörlük imkanlarından yararlanacak. Parasını da maalesef biz vereceğiz.
-
Sitede ekonomiyle ilgili açılan başlıkların çoğuna cevap niteliğinde bir kare. Milletvekilinin böyle olduğu ülkede ekonomik veriler iyi bile..
-
Osm@n adlı üyeden alıntı
bence "adam" demek bile gereksiz ama herif "senatör" maaşı almaya halen devam ediyor. Kendisi çoluğu çombalağı ömür boyu da senatörlük imkanlarından yararlanacak. Parasını da maalesef biz vereceğiz.
Kisisel olarak bu kisiyi sevmesem de, hakkini yememek lazim, bildigin kadar milletvekilli maasini kullanmiyor bir yerlere bagisliyor. (Zaten kayinpederden zengin ki kendisi de zamaninda kazanmistir baya, cok para ihtiyaci olan biri degil diye biliyorum)
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Kisisel olarak bu kisiyi sevmesem de, hakkini yememek lazim, bildigin kadar milletvekilli maasini kullanmiyor bir yerlere bagisliyor. (Zaten kayinpederden zengin ki kendisi de zamaninda kazanmistir baya, cok para ihtiyaci olan biri degil diye biliyorum)
google a Kenan Sofuoğlu Maaş Bağış diye arattıgında arkadaşın sürekli bir yerlere maaşını bağışladıgını görüyoruz. Paraya ihtiyacı yok ki reklam amaclı bağışlıyor maaşını.
zaten bağıslaması da fark etmez, sorun haksız yere kazandıgı para. Bunu pavyonda da yese camiye de verse o parayı haksız kazanıyor.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
3 kişi bir motora binmiş BENZİN FİYATINI PROTESTO EDİYOR
-
arndiol adlı üyeden alıntı
google a Kenan Sofuoğlu Maaş Bağış diye arattıgında arkadaşın sürekli bir yerlere maaşını bağışladıgını görüyoruz. Paraya ihtiyacı yok ki reklam amaclı bağışlıyor maaşını.
zaten bağıslaması da fark etmez, sorun haksız yere kazandıgı para. Bunu pavyonda da yese camiye de verse o parayı haksız kazanıyor.
Haklisin, ama hangi milelt vekili hakli kazaniyor? Muhalefet dahil.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
bildigin kadar milletvekilli maasini kullanmiyor bir yerlere bagisliyor.
Bu aynı zamanda kendi yapacağı bağışı devlete, sana bana yaslıyor demek değil mi? Bağış yapmak için mi "senatör" olmuş?
-
Lüzumsuz, gereksiz bir olay...Neyin reklamını yapıyor ?..Ferrarisinin benzini bitmiş dayıya mı binmiş ?
Biri şuna söylesin benzin 9 a dayandı...
-
Adapazarı'nı 3-5 kere ziyaret ettim. Kenan büyük cesaret sahibi, sadece şu fotoğraftan anlaşlıyor. Lan o manyak dolu trafikte kasksız bindin, kasksız yolcu olarak bindin, kasksız yolcu olarak 3 kişi nasıl bindin be adam.
Bu arada BARİYERLER NE OLDU KENAN, BARİYERLER !! Ah bu işlere hiç girmeseydin be Kenan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)