Garajda Benzin Filtrem Çalınmış ??
Reklamlar
-
Selamlar arkadaşlar;
Kapalı garajda başka motorlarla beraber duran motosikletimin benzin filtresinin bugün itibariyle çalınmış olduğunu farkettim ve hiçbir anlam veremedim. Adam belli ki işi bilen biri, filtre ve musluk tarafındaki hortumu alarak, karbüretöre giden hortumu alıp benzin musluğuna bi güzel takmış sekmanıyla beraber. Ben de işyerine gelince farkettim, birşeyler eksik motorun burasında deyip bakınca gördüm olayı.
Şimdi; benzin filtresi denen zıkkım altından olsa, hortumu da gümüş kaplama olsa 5 lirayı geçmez. Üstelik eski püskü ve tahminen tıkanmak üzere olan bir şeyi neden çalıp kendine hırsız damgasını vurdurursun. Motosikletçidir bir de çalan şerefsiz, yoksa kim ne anlar benzin filtresinden. Şimdi biz yok yolda selamlaşma, arıza durumunda yardım falan derken bu gibi zibidiler adamın üzerine benzin döküp yakar sonrada motoru çalar herhalde !
Ne bileyim bende mi bir gariplik var, yok filtrem çalınır, yok tophanede yumurta atılır. Ne diyeyim Allah beterinden saklasın, iyisi gidip bir kurşun falan döktüreyim bari
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
Reklamlar
-
Hayret bisey yaa.. sen bi alarm taktırt.. -t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
Adamlar benzin filtresini çalıp ne yapsın ben onu anlamadım.Tövbe tövbe bin türlü şeytanlık geçiyor şimdi aklımdan
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
Bende bir sabah kaktım baktımki brandamın alt bağlantı noktaları yırtık. Çocuklar açmaya çalışırken yırttılar herhalde dedim, fakat açınca baktımki benzin hortumu karburatöre bağlantı noktasından kopartılmış. Kontağı açıncada tüm benzinimin çekilmiş olduğunu gördüm. Gülermisin ağlarmısın? Bir taraftan "ya motor çalınsaydı" diyip derin bir nefes alıyorsun. Diğer taraftanda zaten içinde olsa olsa 10YTL'lik benzin vardır, insanlar bu denlimi kendilerini riske atabiliyo nasıl bişidir akıl sır erdiremiyosun. Ahh bi o anda denk gelsem diyosun ama oda bir türlü denk gelmiyo.
Geçmiş olsun
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
-
Bayağı ilginç anılar bunlar arkadaşlar.Dediğin gibi değermi yani 10 ytl lik benzin için veya arkadaşın hava filtresi,vallahi şaşırıyorum.Ben bu adamı misal yakalasam,dövmem ya,otur derim arkadaş anlat bana afedersin bunu ne yapacaksın k..... namı şey ediceksin yani,sorarım abi.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
Abi yorumsuz... Sıfırı 1,2 hadi bilemedin 5 liralık bi zıkkımın kullanılmışını ne amaçla çalarsın be adam? Acaip insanlar yaw.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
-
Yuh diyorum başka bişey demiyorum
-
uhuheu ilk defe duydum ama güzel operasyon yapmışlar tebrik ediyom adamlarııı heuheuu
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
-
Jazzbass adlı üyeden alıntı
Yok yok iyi saatte olsunlar yapıyo bunu ben biliyorum, geçen körüden karışıya geçerken arkamdan fısıldadılar " Aaaytekiiin tam sağa kır, bak uçacaksın" dedilerde Eüzü Besmele çektim gittiler
Yaw yolda görsen tekme atmazsın o kadar pis dandik bir filtreydi, istese yenisini alırım walla.
motoman'ın dediği gibi, kazara ben elemanları motorumla oynarken görsem de kafalarında kaskımı denesem sağlammı diye, korumalı eldivenlerin meziyetleri hakkında seminer versem, değermi 5-10 liralık filtre ya da benzin için??
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
-
Ama o adam veya adamlar ya silahlı piskopat birileri ise.!
Pisi pisine pis filtre yoluna gideceksin.
1 - O filtre para etmez
2 - O adamın hayatı o filtrenin değerinde
3 - O adam sizede aynı fiyatı biçebilir tehlike burada başlıyor.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
bellıkı bırılerı sana ve motoruna uyuz olmus:(gecmıs olsun..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
bende az önce farkettim evin bahçesinde deponun üzerinde bir kısım boya sökülmüş 3 mt. duvar var birde baktım kolduğun üzerinde kedilerin ayakizleri tahminim 2 kedi vardı
bi yakalarsam yapacamı biliyorum gudubetlere daha 2 haftalık motor :(
-
abi bide şöle düşünün bu işi seni sewmeyen düşmanlarından biri yapmasın
[COLOR="Red"][/COLOR]Hatalı sollama yapma ailene acı haber yollama.
Hatalıysam orhan babayı ara.!
Hatasız kul olmaz.!
-
gazkesmes adlı üyeden alıntı
abi bide şöle düşünün bu işi seni sewmeyen düşmanlarından biri yapmasın
abicim düşman lastiğe biçak atar,filtreyi öyle söküp takmaz,keser hortumu bırakır vs.bence bu adam kesin motorcu.Kendi motoruna takmak için söktü.
Bir ihtimal de koleksiyoncu.Ben de 5 yaşlarında arabalardan sibop kapağı toplardım çeşit çeşit.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi hadi filitreyi söktün benzin musluğunu neden bağlıyosun işin bittiyse al kaç git ne duruyon ne biçim pisikoloji bu anlamadım "ya ben filitreyi çalıyom ama hani adam cağız en azından sanayiye kadar gidebilsin" diyemi düşünmüş anlamadım gitti yani geçmiş olsun genede
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler