Luc,motorsporları konusunda junior seviyesindesin,yapma böyle
Mclren denen amator takım Honda'yı bırakıp ertesi sene renault ya gecti.Al burdan bak kaçıncı bitirmişler.Ben soyleyim 6.
https://tr.motorsport.com/f1/standin...pe=Team&class=
Kaldı ki bir oncekii sene bunların aracı daha da dandikti muhtemelen.Honda'nın su anki motoru o kadar iyi ki RedBull bu motor konseptini satın alıp kendisi devam ettirmek için 40 takla attı ve bunu da başardı.
Bak hala marquez olmasaydı diyosun yavvvv.Ben sana peki Marquezden onceki senelere baktın mı diyorum sen marquez olmasaydı diyosun.Valla boyle juniorluk dan oteye gecemezsin acık soyleyim..
Sen hala crossplane diyosun yavvv.Rossi Honda dan Yamaha ya gectiğimde attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum,Honda da kalsaydım kimsenin kıramayacağı şampiyonluk sayılarına ulaşabilrdim diyor.
Yok eğer bunu soylediklerine inanmıyosan kaynak vereceğim..Ama bir şartım var.Tamam ustad haklıymışsın diyeceksin
Şumayer Mercedes'in gelişminde buyuk rol oynamış.. vayyyyyy beee.Kim demiş abi..Mercedes de çalışan şumayerin muhendisi mi demiş
Yav Rosberg bunu evire cevire tokatladı, ben de Rosberg aracı geliştirdi diyorum napacaz şimdi ?
ahhh ahh sizi amatorler..