Bize ne dolardan diyenler düşünsün.
Keşke öyle olsa.. Olan hep orta sınıf (kaldıysa) dedigimiz kişilere oluyor. Diğer adamın kafası " öyle de yok, böyle de yok" veya " Zaten yoktu, şimdi de yok"
Kurunun yanında yaş hikayesi bizimkisi.. Öfkeliyiz ama elimizden de birşey gelmiyor maalesef. Milliyetcilik , din algısı altında..
"Böylece benzinin litre fiyatı son iki günde 72 kuruş zamlanmış oldu." (+28krş)
Ver gelsin reyiz, elini korkak alıştırma...
Kovmadın ya b.elçileri, alacağın olsun.
Biraz daha hızlı yaklaşırdık kaçınılmaz sona.
Ak Parti, seks konusunda aşmış, pancar motoru gibi ta taa taaa.
*Adamlar yol yabdı, geçmesen de parasını ödüyorsun.
*Adamlar bir otomobil satışından vergiler aracılığıyla otomobili üreten fabrikadan,markadan daha fazla gelir elde ediyorlar.
*Karadeniz'de doğalgaz bulunuyor, doğalgaza zam. Kırşehir'de petrol bulunuyor, benzine zam.
*Mtv.si ayrı, trafik sigortası ayrı.
Bu, seks değil de nedir?
Şaaak bir 28 kuruş daha. Adamlar çok gözükmesin bir anda diye ikişer gün ara ile zam yapıyor. Süper taktikler bunlar, bu dehayı tanımak istiyorum.
En fakiri bile fakirleşti be
Bu geceden itibaren benzine 1 lira zam geliyor.
Geçen ay kapıda karşılaştığımda "benim arabam yok, bana ne benzine zamdan" diyen dot lalesi komşum,
Bakkalda, markette herşey zamlanıp kıçına kazık girince borç istemeye geleceksin yine.
O zaman "yetmez ama evet" diye haykırmaya devam edebilecekmisin beraberce göreceğiz...
kendi kitlesinde 20 yılda, bir kesim iyi bir zenginliğe ulaştı, geri kalan kesim için bazıları uydurmuş usulüne yardımlar mardımlar bir şekil götürüyor en dipte olanları ise uymuş onların yalanlarına "kuru soğan yeriz yine hüloo müloo"...
öte yandan orta sınıf erimiş, fakirleşen daha doğrusu artık fakir geniş bir kitle var. ve bu kitlenin alım gücü her gün daha fazla düşmekte. yalandan, yanlış ve tehlikeli bir bakış açısından ellerinde bir milliyetçilik ve en temelde güç aldıkları "siyasal islamcılık".(artı nasıl oluyorsa hep mağdurlar)
böyle olunca "ya fakirleştik, bakın cebimizde olan para sürekli erimekte. kira uçtu, giyim kıyafet pahalı, karnını doyurmak bile lükse girecek neredeyse" sadece şunları demekle o cenah tarafından "vatan haini, fetöcü, terörist, saroscu, abd ajanı......" şeklinde uzayıp giden saçma sapan ithamlara maruz kalınıyor.
yani ülkenin bu hale gelmesinin sorumlusu olarak 20 yıldır kimler yönetimde ise onlara "ya bu nasıl yönetim " demiyorlarda, şu yaşadığımız sıkıntıların sonucu yine suçlu biz oluyoruz ve bu kitle öylesine nefret dolu, gözü dönmüş ve "din" için güya suça meyilliler ki bizleri gerçekten bu uğurda doğramayı bile göze almışlar.
gündüz vakti böyle iç karartıcı şeyler yazmak istemezdim ama öyle bunalmış haldeyim, biraz dert yanmak istedim.
Başımıza ne geldiyse siyasal islam, dolayısıyla din yüzünden geldi. Keşke halk olarak önceliğimiz ahlak olsaydı...
Savaştaymışız öyle ise normal hatta az zam yapmışlar.
zama bile zam geldi be. eskiden kuruş kuruş gelirdi şimdi lira lira geliyor.
Akşam arabanın deposunu fulledim.
30 lira farkediyor.
En azından birisine sadaka olarak veririm.
O 1 lira zammın üstüne başka zam mı? Anlamadım ben bu işten ?
https://t24.com.tr/haber/akaryakit-f...geliyor,995973
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)