Konya'da Hayabusa ile kaza yapan öğretmen hayatını kaybetti
Reklamlar
-
Allah'tan ailesine rahmet geride kalanlara sabır diliyorum.
"ALINTI"
Karaman'da kullandığı hız motoru ile otomobile arkadan çarptıktan sonra kontrolünü kaybederek bariyerlere çarpan öğretmen hayatını kaybetti.
Karaman- Konya Karayolunun 35. kilometresinde saat 17.00 sıralarında meydana gelen kazada, Konya'dan Karaman istikametine gelmekte olan Ahmet Raşit Duman yönetimindeki 70 AAT 473 plakalı hız motosikleti, önünde aynı istikamette seyretmekte olan M.D. idaresinde 70 ABC 572 plakalı Volkswagen marka otomobile arkadan çarptıktan sonra kontrolden çıkarak yolun ortasındaki demir bariyerlere çarptı.MOTOSİKLET 200 METRE İLERİ FIRLADI
Kaza sonrası hız motoru 200 metre ileriye fırlarken, sürücüsü Ahmet Raşit Duman olay yerinde feci şekilde can verdi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Duman'ın cansız bedeni cenaze aracı ile Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü M.D. ise jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.HIZ MOTORU TUTKUNUYDUEvli ve 1 çocuk babası olan Ahmet Raşit Duman'ın hız motoru tutkunu olduğu ve Karaman'da Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Bilişim Teknolojileri öğretmeni olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Haber linki : https://www.sondakika.com/haber/habe...lumu-14467710/
Reklamlar
-
Sürat felakettir, yakınlarına sabır dilerim.
-
Yine bir hiz ve bariyer kazasi, fotograflarda da LS2 kask vardi gordugum kadariyla.
Sevenlerinin basi sagolsun :(
-
Allah rahmet eylesin
Çok üzücü :(
-
hız motosikleti tabirini hoş bulmadım.
huzur içinde uyusun.
-
benim iş arkadaşım kaynıydı. arada bir gelir muhabbet ederdik. allah rahmet eylesin
-
Allah rahmet eylesin.
Yakınlarına sabır dilerim.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
huzur içinde uyusun.
Hız arabası diye bir şey yok mesela di mi? Arabalı hırsız dediklerini de duymadım.
Yapıyorlar bunu, hem de senelerdir.
Arkadaşımızın yakınlarına da başsağlığı dilerim. Huzur içinde uyusun.
-
Mekanı cennet olsun.
Geride kalanlarına sabırlar dilerim.
-
En çok eşine ve çocuğuna üzüldüm. Benim çocuğum olsa babasız kalmasın, bu acıyı yaşamasın diye motosikletin yanına yaklaşamazdım. Arada bir binsem de aklımda bu düşünceyle sanırım mahallede bir iki tur atar geri dönerdim. Eşi ve çocuğu geri kalan hayatını bu acıyla yaşayacak. Allah sabır versin.
-
Hız motosikleti nedir? Yeni mi çıkmış?
Allah rahmet eylesin. Bu da bir doğal seleksiyon vakası gibi duruyor.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
huzur içinde uyusun.
algi yaratmaya calismislar, rutin laflar etmisler
ama hayabusa gibi bir motorunda yapilma amaci ve genelde kullanma amaci bu yöne ne yazik ki.
yakinlarina sabir dilerim
-
Allah ailesine, sevdiklerine sabır versin. Bu iş bilmez, algı yaratmaya çalışan gazetecilere de ayar oluyorum.
-
Sevenlerinin başı sagolsun.. Hız motoru veya yarış motoru demeleri gideni geri getirmez,sonucu da değiştirmez. Buna takılmak yerine hız algımızı degiştirmeliyiz. Tünel görüşü (Hız körlüğü) her daim hepimiz icin sıkıntılı maalesef.
-
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar dilerim
-
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Hayat çok acımasız, mutlu bir anında foto çektiriyorsun ve bir gün o fotoyu siyah-beyaz yapıp cenazen için kullanıyorlar.
-
Pist harici trafiğe açık yollarda hız tutkusu ölüme davetiyedir, yanlıştır. Haberlere bakarken bir fotoğrafında kolunda LS2 kask ile Hayabusa üstüne oturmuş poz veriyordu, yani bu motora bu kask ile biniyorsa zaten bilinçli motorcu kısmında sınıfta kalmış olursun. Evli ve çocuğu olan biri, bence motor seçimi ve tarzı da yanlış, sevenlerine sabırlar diliyorum, bir şeyin tutkunu isen aile kurmaman gerekli ya da en azından tutkun tehlikeli bir tutku ise çocuk yapmayacaksın.
-
-
Bence çocuk sahibi olanlar da Hayabusa kullanıp, kaza yapıp, ölebilmeli. Mesele sağlıklı bir aile ve çocuk sahibi olmak için gerekli şartlar ise Hayabusa sahibi olma bu listenin çoook altında yer alır bence. Trafikte üzerinize kırıp hayatınıza kastedenler, kapınızın önünden motosikletinizi çalanlar bile evlenip çocuk yetiştiriyorlar. Bırakın böyle motosiklet kullananlar da çocuk sahibi olsun.
-
Allah rahmet eylesin ,geride kalanlarina Allah sabırlar versin.
Ölünün arkasından iyi konuşmak lazim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)