Segmentleri birbirinden farklı evet ama sizce hangisi istanbulda kullanıcam hergün birde rs 200 ile sorun yaşarmıyım kullanırken satarken
Segmentleri birbirinden farklı evet ama sizce hangisi istanbulda kullanıcam hergün birde rs 200 ile sorun yaşarmıyım kullanırken satarken
Elma armut karşılaştırması gibi olmuş biraz. Sizin ne amaçla aldığınız önemli bence. Bagaj, rüzgara karşı korunaklılık, 2. Eli hızlı olması ve sorunsuz kullanım ihtimalinin daha yüksek olması açısından Pcx, görsel bir imaj( göreceli), daha yüksek tork ve beygir değerleri açısından Rs düşünebilir. Benim tercihim Pcx’ten yana olurdu. Çeyrek altın gibi bir değeri var.
Ben şahsen ne zaman pcx alırıdım. Sanırım yüksek cc makina aldığım zaman yanına şehir içi kullanmak için alırdım.
Amaç önemli ama şunu da düşünmeni öneririm. Az önce NS200'üm var zincir kilidi nasıl taşıyayım diye düşünen birini gördüm başlıklarda. Benim dio'm var direk koltuk altında duruyor. Gittiğim her yere geliyor. Bir yandan da NS200 benimkinden daha havalı duruyor (bence)..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)