2008 -2021 uzun süre sonra yine buradayım çok şükür.
Reklamlar
-
Burada yeniden olmanın büyük sevinci içerisindeyim. Sene 2008 ilk üyeliğimi aldığımda bu yana hayatım çok deyişti,inişler düşüşler çıkışlar yükselişler. İlk motorum Bisan lifan 150 scooter sonra cbf 150. 2007 model ne günlerdi beee:( sonra ilaç kuryeliği) daha sonra yoğun iş temposu ve motosiklete üzülerek vede:(( ama eteşi söndürmedim,sadece üstünü örttüm😉.... şimdi hayatıma 2 yıldır Brezilyada devam ediyorum.Burada araba ve motor fiyatları inanılmaz ucuz,Türkiyedeyken hep iç geçirdiğim Honda Shadow vt705’ler den hemmmen bir tane aldım. Ve yine aranızdayım,biraz km farkı var sadece...
Reklamlar
-
Hoşgeldiniz,güle güle kullanin,
Sağlik ve ağiz tadi varsa gerisi çok önemli değil..hayatin tadini çikartmaya bakin..
Tüm iki teker sevdalisi dostlarin sizin gibi hayallerine kavuşmasi temennisiyle..
-
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Burada yeniden olmanın büyük sevinci içerisindeyim. Sene 2008 ilk üyeliğimi aldığımda bu yana hayatım çok deyişti,inişler düşüşler çıkışlar yükselişler. İlk motorum Bisan lifan 150 scooter sonra cbf 150. 2007 model ne günlerdi beee:( sonra ilaç kuryeliği) daha sonra yoğun iş temposu ve motosiklete üzülerek vede:(( ama eteşi söndürmedim,sadece üstünü örttüm.... şimdi hayatıma 2 yıldır Brezilyada devam ediyorum.Burada araba ve motor fiyatları inanılmaz ucuz,Türkiyedeyken hep iç geçirdiğim Honda Shadow vt705’ler den hemmmen bir tane aldım. Ve yine aranızdayım,biraz km farkı var sadece...
Hoşgeldiniz. Güle güle kullanın.
-
Vay be 2008 diyorsun abi neler neler geldi geçti üzerinden yeniden devam etmenize sevindim. Brezilya nasıl? Söylendiği gibi çatışmalar falan var mı?
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
-
Merhaba,
Hoş geldin. Olur öyle haller. Eminim km farkı, çabuk kapanacaktır. Zira özlemlerin ardından, fazlaca hasret gideriliyordur.
-
Mersin İl Temsilcisi
Merhaba mehmetçim, numaran kapalı zaten. En son görüştükten sonra çıktın sanırım... Özelden iletişim bilgilerini bekliyorum. Görüşmek üzere eski dost ;)
-
Sencer abim. Sana yeniden ulaştığıma inan çok mutluyum. Bir kaç gün önce mesaj yazdım zannedersem beceremedim. Şimdi tekrar gönderdim iletişim watsp numarası
-
Mersin İl Temsilcisi
Özelden yazdım kardeşim..
-
tekrardan hoş geldin. yanlış olmasın biz de eskilerdeniz. pusuda bekliyorduk sadece
-
Hocam hoşgeldiniz. Yurt dışında yaşamaya başlayan bir çok kişi Avrupa, Abd hadi bilemedin Avustralya'yı tercih ediyor. Sizin Brezilya tercihiniz nasıl oldu?
-
absolit adlı üyeden alıntı
tekrardan hoş geldin.
yanlış olmasın biz de eskilerdeniz. pusuda bekliyorduk sadece
Hoşbulduk. Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
absolit adlı üyeden alıntı
tekrardan hoş geldin.
yanlış olmasın biz de eskilerdeniz. pusuda bekliyorduk sadece
tommygun adlı üyeden alıntı
Hocam hoşgeldiniz. Yurt dışında yaşamaya başlayan bir çok kişi Avrupa, Abd hadi bilemedin Avustralya'yı tercih ediyor. Sizin Brezilya tercihiniz nasıl oldu?
Hoşbulduk. Teşekkür ederim.
Bizimkisi bir aşk hikayesi-siyah,beyaz filim gibi biraz.
Ayrıca Brezilya gerçekten coğrafya ve iklim olarak mükemmel ötesi bir yer. Aynı zamanda ucuz bir ülke (LÜTFEN ARKADAŞLAR ASGARİ ÜCRET HESABI YAPMAYIN) asgari ücreti baz alarak hayatı idame hesabı sadece bizim ülkemizde geçerli….Sorun olarak diyeceğim tek şey hırsızlık,ülkede hırsızlık (BANDİDO) her an her yerde,arkanı dönüyorsun telefon yok ) Yüz ölçümü Türkiye’nin 11 katı. Nüfusu 3 katı. Para birimi real. 1REAL=1,70 ₺civarında.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)