Aklımda olan birkaç modeli yorumlarmısınız
Reklamlar
-
Fiyatları birbirinden farklı segmentleride ama merak ediyorum hangisi mantıklı diye
A ehliyet alıcam bu ay sonu toplasan 4 saat motor sürmüşümdür aklımda 3 tane model var 0 almak istiyorım ekonomi odaklı olmalılar ve kaliteli sorunsuz
Birisi yeni pcx 125 yeni kasa
Diğeri ys 125
Diğeride bajaj ns 125 sarısitede 0 ilanları gördüm
Sizce hangisi mantıklı olur
Reklamlar
-
ElPadron adlı üyeden alıntı
Fiyatları birbirinden farklı segmentleride ama merak ediyorum hangisi mantıklı diye
A ehliyet alıcam bu ay sonu toplasan 4 saat motor sürmüşümdür aklımda 3 tane model var 0 almak istiyorım ekonomi odaklı olmalılar ve kaliteli sorunsuz
Diğeri ys 125
PCX en mantiklisi bence. YS125'i nedense cogu genc istemiyor, herhalde sekil sukul derdindeler. PCX'i her zaman satabilirsin ekonomi odakli dusunuyorsan.
-
pcx alırdım çok rahat tatlı bir motor.
-
Scooter sürmekten keyif alıyorsanız tabi ki Pcx ya da Nmax
Ben de 2015'de Pcx almak için ehliyet kursuna yazıldığımda vitesli motor ile eğitim almış, vitesli motora aşık olmuştum. Daha scooterin yüzüne bakmadım. Siz de viteslinin keyfine alışmışsanız Ys 125 ya da farklı alternatifleri deneyin. Size şehir içi için "scooter candır, vitesli şehir içinde kullanılmaz" diyenler elbet olacaktır, bu da bir görüştür, 650 cc karenajlı motorla trafikte hiçbir sıkıntı yaşamadan bisiklet gibi sürüyorum, siz de şu an olmasa bile birkaç bin km sonra sıkıntı yaşamazsınız.
-
Bajajı hiç kullanmadım, almadım, aldırmadım.
O yüzden onu geçiyorum.
Ben de skuter olayını sevemeyenlerdenim.
Tamam çook pratik.
Bagajı efsane.
Yeni modellerin aydınlatmaları da led farları sayesinde çok başarılı.
Enektarsız giriş çalıştırma dahi var.
Ama kayış aktarmanın gazı açınca geç gelen tepkisi bana hiç mi hiç hitap etmiyor.
Ayrıca, benim CRF Rally, eşe dosta aldırdığım YS 125, ve hatta biri yazlıkta diğeri yanımda olan 2 tane cub motorumun lastik ebatlarının yanında salata tabağı gibi kalan küçük jant ebatlarından dolayı çukurları hissettiren, bir de ortada bacaklarımızla tutunacak-sıkacak bir sele olmamasından dolayı da gayet de güvensiz bulduğum bir motor tipi skuterler.
Beğenenlere, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bu 3 motor arasında YS125 alırdım.
Skuterle karşılaştırıldığında en azından motosiklet sürüyor olduğu hissiyatını tamamen veriyor.
Kolay gelsin.
-
ElPadron adlı üyeden alıntı
Diğeri ys 125
pcx kullanıcıları tofaş gibi diyor. kategoriden bağımsız soruyorsanız pcx.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)