Hem de daha doğmadığı dönemleri hatırlaması değil mi? Çok ilginç gerçekten.
Hem de daha doğmadığı dönemleri hatırlaması değil mi? Çok ilginç gerçekten.
Arkadaşlar selamlar,
Ben akaryakıt sektöründeyim ve şuan sektörde bayiler bu sürece kendilerini hazırlıyorlar. Çünkü pompa üzerindeki LCD numaratörlerin hepsi tek hane için kodlanmış vaziyetteydi. Şuan hepsi çift hane için entegre ediliyor. Üzülerek söylüyorum malesef ötv gelmese bile emtia fiyatlarındaki bu artışlar devam ederse, üstüne doların ateşide böyle alevlenirse malesef çift hane ötv'siz de kaçınılmaz olacak.
Tavsiyem, akaryakıta yapabileceğiniz hiç birşey yok çünkü malı stoklayamazsınız. Fakat motosiklet yenileme arafesinde olanlara tavsiyem derhal fiyat geçişleri olmadan herşeyinizi yenileyin. Firmalar yeni fiyat listelerinde vatandaşı ciddi üzebilir.
Sağlıcakla kalın
Ya ben bunu anlayamıyorum. "Fiyatlar çok yükselmeden alın" deniyor ya ben bunu zam geleceğini haber alıp benzinliklere koşturan güruha sesleniliyormuş gibi algılıyorum. Hadi gittik depolari doldurduk, ee sonra? Hadi gittik fiyatlar artmadan yeni motor aldık, ee sonra? Kalıcı çözüm olmadan geçici olarak hareket ediyoruz. Bu ne len yağma Hasan'ın böreği gibi kapış mı yapıyoruz?
Vallahi çıldıracağım!
Halimize şükür bak İngiltere'de benzin yokmuş. Adamların parası var ama alamıyor. Bizde para yok benzin çok bak daha geçenlerde yine petrol bulmuşlardı. O yüzden evet! evet! evet! evet! ohhhh yeeaaaa!!https://www.haberturk.com/ingiltere-...it-yok-3220013
12 DEN ITIBARIYLE BENZINE 18 KURUŞ ZAM HAYIRLI OLSUN
Ben zaten bu benzinliklere koşturanı da anlamıyorum. Tamam otobüsün olur, kamyonun olur, gider fullersin kayda değer bir kârın olur eyvallah da, şimdi 45 litrelik deposu olan bir dizel aracı fullesen 18 lira kârın olacak, onunda belki 8 lirasını yolda yakacaksın. Değer mi onca sinir, ve vakit kaybına, yarım paket az iç o gün sigarayı.
vallah ben bugun fulledim 53 litre dizel aldim.
Ben olsam 20 lira yaparım direkt. Nasıl olsa kimse itiraz edemez. Başkanlık sistemi çogzel sen de gelsene.
Merhaba,
Gelebilirmiş?
Bugün herkes depo dolduruyordu.
Motorine 41 kruş zamdan sonra Pazartesinden geçerli olacak 23 kruş daha zam geliyormuş.Benzine de 37 kruş gelmiş ve bir miktarı ötv den karşılanıp pompaya 18 kruş yansımıştı.Böylece motorin ve LPG den sonra benzindede ötv sıfırlanmıştı.
Pazartesi benzinede zam bekleniyor ama miktar belli değilmiş.Yapılan zam direk pompaya yansıyacak ötv sıfırlandığı için.
3'ün 1'i geldi. Bugünkü faiz kararıyla, geri kalan ikinin de gelmesi muhtemel artık.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Ekmek 5 TL olmadıgı surece kimsenin umrunda olmaz. O da asla gercekleşmez. Strateji belli .. Açıkta bırak ama öldürme ki şükretsin.
Yeter ki CeHaPe zihniyeti başa geçmesin. Beğenmezsek 4 sene sonra geri gönderemeyiz çünkü. İlelebet seçmiş oluruz.
2022 bütçesine akaryakıt ötv geliri olarak 32 milyar yazmışlar.Şu an benzin lpg ve motorinde ötv sıfırlandı.Yani daha ötv zamlarıda olacak.
32 milyar hedefini yakalamak için ortalama 1 tl zam gerek akaryakıt fiyatları hiç artmasa bile.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...gacak-6721572/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)