Akaryakıta 3₺ zam gelebilirmiş
Reklamlar
-
Herkesin 8 litrelik Lincoln alıp yakıt tüketiminin artacağını hesaplamışlardır.
Reklamlar
-
-
xtrafrozen adlı üyeden alıntı
Ekmek 5 TL olmadıgı surece kimsenin umrunda olmaz. O da asla gercekleşmez. Strateji belli .. Açıkta bırak ama öldürme ki şükretsin.
Ekmek 5 küsür lira değil mi? İstanbul Halk Ekmek alıyorum marketten, 5 küsür lira yazıyor. 10 küsür liralık ekmekler de var raflarda çeşit çeşit demek insanlar zengin ki ekmeğe 10 küsür lira veriyorlar diyordum.
İşin şakasını bir yana bırakırsak (izahı olmayan şeyin mizahı olur o ayrı) normal ekmek 5 lira olsa benzin 20 lira olsa ve bu yüzden halk ayaklansa ayaklanan halk buna neden olanları değil bizim gibi orta halli işinde gücünde vatandaşları kesip doğrayacak, olan yine bize olacak. Halkı kandırıp farkiliğe mahkum edip sonra onlara düşman diye bizi gösteriyorlar.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Ekmek 5 küsür lira değil mi? İstanbul Halk Ekmek alıyorum marketten, 5 küsür lira yazıyor. 10 küsür liralık ekmekler de var raflarda çeşit çeşit demek insanlar zengin ki ekmeğe 10 küsür lira veriyorlar diyordum.
İşin şakasını bir yana bırakırsak (izahı olmayan şeyin mizahı olur o ayrı) normal ekmek 5 lira olsa benzin 20 lira olsa ve bu yüzden halk ayaklansa ayaklanan halk buna neden olanları değil bizim gibi orta halli işinde gücünde vatandaşları kesip doğrayacak, olan yine bize olacak. Halkı kandırıp farkiliğe mahkum edip sonra onlara düşman diye bizi gösteriyorlar.
Özür dilerim ama bi ..m yiyemezler
-
İndi faiz. $ bugün olmazsa yarın 10 TL
Hem Brent yükseliyor hem döviz.
Ay bitmeden benzin 10 TL olur bence
-
Bilgisayara parça alacaktım. Hemen alayım bari.
-
dolar 10 tl olsun. iyi oldu. hesaplaması kolay...
-
espresso adlı üyeden alıntı
doğru her gün bunları kandıranlarca hain, terörist ilan edilen biziz. ve öyle hayalden bir dünya yaratılmış ve her şeye karşı yani kendileri gibi düşünmeyen-kandırılmayan herkese öyle kinli öfkeliler ki yeter deseler yine hedeflerinde zar zor sıkıntıyla geçinmeye çalışan bizler oluruz. esas sorumluları hep görmezden gelirler yalan ve bahanelere devam ederler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)