2021 Ekim Bajaj'ın Yeni Zam Listesi Açıklandı
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Bugün itibariyle geçerli olmak üzere Bajaj Kuralkan Türkiye'nin yapmış olduğu zam listesi aşağıdadır:
https://www.ekuralkan.com/motosiklet-31703?ps=3
[IMG][/IMG]
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Reklamlar
-
Ver coşkuyu kolonlar inlesin.
Acilen dolar ya da euro fiyat etiketine geçmemiz lazım.
-
-
ben 34 bin tl lik motora mı biniyorum.
binmeyim de eskimesin :D
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Dolar fırladığında ilk alınan önlemlerden biri dövizle alışverişin yasaklanması idi. Firmaların dövizle fiyat listesi yayınlamasını da kapsıyor olabilir.
-
venezüela kendi parası bolivardan 6 sıfır attı yakında ama kullanan yok.halk tamamen dolar kullanıyor.
-
Bu ay başı zaten zam olmuştu. Bu neyin zamı?
-
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Bu ay başı zaten zam olmuştu. Bu neyin zamı?
Zam değil. GÜNCELLEME!
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Yassah kardeşim. Halk orada dolar euro fiyatını sabit görürse distribütör lobisi diyemez kimse. Şimdi ne güzel millet Kuralkan'a suç atacak.
-
-
Ekimin başında pulsar 30 binden 32 bine çıkmıştı şimdi 10 gün içinde ikinci zammı yemiş. Ehliyeti almadan motoru almakta haklıymışım.
Gerçi burdan yırttık bakalım bakım ve yedek parçada nasıl geçirecekler.
-
Maşallah her biri süper soco
-
Ben ağlamak istiyorum ya. son zamanlarda harbi harbi kaşıntı basmıştı kredi çeksem halledebilir miyim? Değer mi 2 sene ödemek diye. Tam karar verdim alacaktım 32 bin oldu şimdi 34bin yazık günah ya 1 tane zevkimiz var zaten.
-
Ulan hem 19 Mayıs'ta, 30 Ağustos'ta, 10 Kasım'da sosyal medyada birşeyler paylaşmaya bir tarafınız yemiyor. Hem de sağa sola çeken, göstergesi hala resetlenen ve sıkıntılarını gideremediğiniz motorlarınız için 55.000 TL istemeyi kendinizde hak görüyorsunuz.
Ekem Abi bari zardan düşelim.... İki zara yüz bin verdik bi rbeş dakika daha oyna zardan düşelim abi sonra kalkarsın
-
-
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ulan hem 19 Mayıs'ta, 30 Ağustos'ta, 10 Kasım'da sosyal medyada birşeyler paylaşmaya bir tarafınız yemiyor. Hem de sağa sola çeken, göstergesi hala resetlenen ve sıkıntılarını gideremediğiniz motorlarınız için 55.000 TL istemeyi kendinizde hak görüyorsunuz.
Ekem Abi bari zardan düşelim.... İki zara yüz bin verdik bi rbeş dakika daha oyna zardan düşelim abi sonra kalkarsın
Ticaretin ayıbı olmaz tomi kardeş herkes kendi parasıyla alıyo, Hayırdır senin bi sıkıntın mı var?
-
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
Mutlaka birileri alacak :(
(Bende almam)
-
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
sıfır motor istiyorsan alacaksın, alanlarda olacak.
Sanki japon 40 bin tl de bajaj 34 gibi konusuyorsunuz.
mt25 60 bin tl olmuş. yarı yarıya fark var. 50 bin tl'ye ikinci el mt25 kovalamak yerine 34e sıfır ns200 daha mantıklı.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)