Merhaba arkadaşlar, geçmişte tam ziyaya uğramış bir motosiklete kasko yaptırabilir miyim?
Ağır hasar olunca yapılmıyor diye biliyorum ama tam ziya konusunda emin olamadım.
Merhaba arkadaşlar, geçmişte tam ziyaya uğramış bir motosiklete kasko yaptırabilir miyim?
Ağır hasar olunca yapılmıyor diye biliyorum ama tam ziya konusunda emin olamadım.
Sigorta uzmanı değilim ama sigortacılıkta "gerçekleşmiş risk sigortalanamaz" diye bir kural var. Bu kural yüzünden daha önce pert olmuş (tam ziya'nın bilindik karşılığı bu değil mi?) bir motora kasko yapmayacaklardır diye düşünüyorum... Sigorta acentalarına sormanız lazım.
Pert otomobile bile kasko zor çıkıyor hatta acenteler yapmak istemiyor. Motosiklete kasko yapan firma da acente de az iken pert için kasko bulmak imkansıza yakın.
Bir otomobilde 18 adet hasar kaydı ve 2 adet pert kaydını kendim görmüştüm.
Yani araba 6-7 kere hasar almış,8. De pert olmuş,sonra 3-5 hasar daha almış sonra yine pert olmuş,sonra yine hasar kaydına devam...
Kendim okumuştum hasar kaydını...
Olabiliri var gibime geliyor...
Sigortacimdan aldığım son bilgi, malesef kasko yapilamiyormus
motorsiklet kaskosu için çok yüksek meblağlar isteniyor.geçen sene 7000 tl çıkmıştı benim motora.
hele birde sıkıntılı bir durumu varsa daha fazla bile isterler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)