1-2 gun icinde Fed faiz kararini aciklayacak. ihtimaller:
1-faiz artirirsalar, bir ihtimal bunu dayanak gostererek ekonomi uzmani kainat liderimiz de faiz artirir ve ocaga kadar 13-14 civari seyreder.
2-Fed faiz artirir ama bizimkiler hicbirsey yapmaz. o zaman ocaga kadar 15-16 civari olur.
3-fed faiz artirir ve bizimkiler faiz indirir. dolar ocaga kadar 17-18i gorur. Bu delilik olur tabi, ama amk ulkesinde ust akil bizle maytap gectigi icin olabilir, beklenir.
diger ihtimaller de birbirinin laciverti. Ocaktan sonra butce acigi, asgari ucret zammi falan derken aclik oyunlari baslar.
yatirim tavsiyesi falan degildir. yakinda cinnet getirecez ne tavsiyesi. gorunen koye kendimizi hazirliyoruz iste.
Geçen hafta 9,50 TL'den sattığım Pınar 1LT. Tam Yağlı Süt'ün satış fiyatı bu hafta 15,00 TL oldu...
Süt bu yahu, temel ihtiyaç maddesi.
Ama ekonomimiz uçuyor, şahlanıyor, dünya bizi kıskanıyor. Yersen işte...
Dolar, bitcoinden daha hızlı yükseliyor.
Dolarda düşüş bekleyen, uzman, bilirkişi Sn Hırbonen suan ne düşünüyor acaba?
Neyse, ben üstüme alınmıyorum.
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
dolar 10 lira olacak, 11 lira olacak, 12 lira olacak diyorlardı ve ben bile inanmıyordum, ama ne oldu şimdi?
şimdide 25 olacak 30 olacak diyorlar... yandaşlar akıllanmıyor tabi... felaket tellalı diye kızıyorlar halen. hiç bir utanma arlanma belirtisi yok.
cahil milletten çok sıkıldım, aşırı sıkıldım.
vay be çokta uzak olmayan biz zamanda dolar tam yarı fiyatından satılıyormuş. sizce gerçekten bir gün toparlayacak mıyız ekonomiyi sizler ne düşünüyorsunuz?
abicim yapmayın bak ahiretinizi yakıyorsunuz, günah, faiz yiyorsunuz, yani eninde sonunda hakiki hayata göçeceğiz ve mevlam sormayacak mı bunun hesabını?
... yani ben şimdi şaka yapıyorum, zarardan ne kadar kurtulsak kazançtır. bir yandan da diyorlar ki dolar 10 liraya inecek, hayret ediyorum, nasıl inecek diye sorguluyorum, merakla bekliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)