Gençlere ne denir ki? Ben bu yaşta o konuşmaları duyunca telefonu alıp ...
Yerinde olmuş, artık "büyüğündür, saygı göster" diye bir kavram yok .. Şu 60 yaş üstü ihtiyarlar ölüp gidince (azınlıklar hariç) biraz rahatlarız belki ...
Ben de bir gün bu röportajlara kasıtlı katılırsam, yanımda bolca asfalt parçası götüreceğim "ama yol yapt ..." dedikleri anda sokacağım ağızlarına
Aşağıdaki yaratığı da "kadın, yaşlı, cahil" demeden hak ettiğini orada CANLI CANLI vermek lazımdı ..
1 ABD Doları eşittir
13,70 Türk Lirası
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Bu tarz bir olaya maruz kalırsanız hiç uğraşmayın röportajı yapandan görüntüleri alıp savcılıktan şikayetçi olun açılan davadan alacağınız parayıda bir güzel yersiniz hatta tavsiyem eğer silah vs gibi eşyanız yoksa psikiyatriden o olaydan sonra psikolojim bozuldu vs. gibisinden rapor alıp tazminat miktarını arttırmanızdır. Öteki türlü size karşı dava açılabilir.
13.68 e düşmüş
Kimseyi ötekileştirmek istemiyorum ama bilhassa Almanya'da yaşayan bu bakış açısına sahip insanlar benim iştahımı kabartıyor. Süleyman Mercümek gibi, Fadıl Akgündüz gibi, Deniz Feneri gibi bunların tüm Oyrolarını kapıp onları dolandırmak istiyorum. O paraları kumarda, çapkınlıkta, abuk subuk işlerde tüketip para bitince de "Hacım haydan gelen huya gider, para suyunu çekti ama lakin ne eğlendik beee" demek istiyorum.
Sözlerim Almanya'da yaşayan her gurbetçi Türk vatandaşı için değildir ama büyük bir kısmını da kapsadığını düşünüyorum.
Şaka bir yana durum ciddi.
Bu ay bir faiz indirimi daha gelirse ki gelecek deniliyor. Dolarda 15-17 ler çok hızlı görülebilir.
Kriz ciddi manada derinleşiyor, dolar-altın borcu olanlara Allah kolaylık versin.
Bu sefer teğet geçmeyecek, acısını her geçen gün daha derinden hissedeceğiz.
Maaşlarımıza yapılan zamma sevinemez olduk. Zam oranı gerçek enflasyonun yanından bile geçmiyor.
Geçen Sn Hırbonen’in bahsettiği; temel gıda ürünlerini stoklama konusu çok mantıklı, kendisi aslen motor sporları uzmanı olmasına rağmen, bizi bu konularda bilgilendirmekten geri durmuyor. Kendisine teşekkürü bir borç bilirim.
Sadede geleyim, Skt en az 6 ay olan gıda ürünlerini şimdiden satın almak lazım. Hatta geç bile kaldık. Tamam alım gücünün kötüye gittiğini biliyorduk ama, bu kadar kısa sürede bu kadar kötüye gideceğini tahmin etmemiştik…
Bu "gıda/tüketim ürünleri" konusu aslında o kadar büyük ve gerçek bir acı ki ..
Örnek ; Kasım başı gibi kahve stoklamıştım şu an aldığım ürünlerin total toplamına 300 TL zam gelmiş,
Örnek ; Eşime hep "doğum gününde alırım" dediğim bir süpürge vardı, baktım gidişat belli "al,al,al hemen al" demiştim, şu an ilgili ürüne 1.500 TL zam gelmiş ..
Bizi soktukları duruma bak ..
Ben de gelecekte torunlarıma "önceden fiyatların artacağını tahmin edip gıda ve ithal ürün stoklardık, ne günlerdi be" diye anlatacağım herhalde ..
Gaz kuyruğuymuş ..
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
10 dönüm buğday ektim, maksat kıtlık falan çıkarsa aç kalmayalım diye ama kıtlık çıkarsa vallahi o tarlayı yağmalarlar.
Elinde çifteyle beklemezsen birgün bir bakmışsınn hasat etmişler senin buğdayları senin haberin olmadan.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)