Sn vandamme,
Bir finansal piyasalar uzmani olarak bu gap ler neden dolmak zorunda hic anlamiyorum
Simdi sirketlerin uzun vadeli grafiklere baktigimizda kapanmamis bir gap bulamayiz mi diyosun ?
Turk lirasi bir gecede yuzde 50 davalue oldugu dönemlerde bildigim kadariyla ertesi gun sirketler tavan aciyordu.
Yani,gap kapanir mutlaka demek biraz amatorluk gibi geliyor bana,bilemiyorum
Mevcut para birimleri değil de, hisse özelinde bakarsak genelde o boşluklar dolar..Ararsak bulamaz mıyız? buluruz ama büyük ihtimalle spek hissesidir..
O değilde noldu senin profil işi? benim şahsen senin gibi uzmanlık alanlarım olsa, ne yapar eder kalın ve altın renginde bir font ile yazdırırdım..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
5237 SAYILI TÜRK CEZA KANUNU
Madde 6 - Ceza kanunlarının uygulanmasında;
...
f) Silah deyiminden;
1.Ateşli silahlar,
2.Patlayıcı maddeler,
3.Saldırı ve savunmada kullanılmak üzere yapılmış her türlü kesici, delici veya bereleyici alet,
4.Saldırı ve savunma amacıyla yapılmış olmasa bile fiilen saldırı ve savunmada kullanılmaya elverişli diğer şeyler,
5.Yakıcı, aşındırıcı, yaralayıcı, boğucu, zehirleyici, sürekli hastalığa yol açıcı nükleer, radyoaktif, kimyasal, biyolojik maddeler,
...
Anlaşılır.
"Kafayı kullanmak" en büyük silahtır.
Ben hisseyle aşk yaşadığım için kazanamadım..çıkarken hep çıkacak algısını yenemedim bir türlü, o nedenle anlıyorum hislerini
Hisse yükselince satılır, bizim güccük yatırımcı hep düşerken satar..Sebebi hep bu duygular..
Kar cebe yakışır demek lazım bir yerde..ama nerde? İşte amatör müsün, profesyonel mi seni belirleyen yerde orası
14 barajı yıkıldı, 3 milyar dolar da çöpe gitti, yeni baraj 15 olacakmış !
14.55xxx satış,
14.78*** alış fiyatı olarak, günün en yüksek ORTALAMA seviyeleridir ..
DEVAM !
1 ayda sadece kur tarafında %40 fakirleşmek her millete nasip olmaz
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
Hükümet çok iyi. Devletimizin yanındayız. ATP, bursalıali ve Mira ile kol kola.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)