Dolar 12.50
Euro 14.07
...
Yaş 48 ve bir daha yurt dışına çıkamayacağım muhtemelen. Motorla Yunan a gidemeden bizim için kapılar kapandı resmen...
13.15 i gördü soluksuz gidiyor,bu hafta 15i görcek gibi.
13,3 ü gördü biraz düştü.
ya cidden neredeyse 100 yıllık cumhuriyet tarihinde bu hükümete düşmek için ne günah işledim acaba.
önceki yaşamımda kesin itin köpeğin tekiymişim.
Osmanlı yıkılırken Kurtuluş Savaşı verdik. Ekonomik kurtuluş savaşı başladığına göre bunlar da yıkılıyor herhalde.
https://m.sabah.com.tr/dunya/burasi-...ntuler-5757425
Arkadaslar tamam fakirlestik ama bakin amerika bile ne halde..
Haksizlik yapmayalimm,lutfen.
"Ey sarap icen kâfir,putlara tapan sapkin,sex yapan hayvan.yapma bunlari iste.
Hirbonen 23.11.2021"
Bi arkadas vardi; "surekli siyaset, ekonomi konusuyosunuz, motosikletten bahsetmiyorsunuz" diyen. Tum birikimini TL yapip yasasin burada 1 ay, bak ne oluyor birikimine.
Bugün. Saat 15:30 civarı. Kapalıçarşı civarı...
Görüşmem bitti. Ara sokaktaki motorun başına geldim.
Deli gibi yağmur yağıyor. Saçak altında yağmurun biraz dinmesini bekleyeyim derken telefonum çaldı.
"Haberin varmı, dolar 13.5 oldu diyor arayan arkadaşım"
Daha "Ulan, adam çenesini tutamıyor, ağzını açtıkça ekonominin içine ediyor" demiştimki...
Yandaki dükkanın sahibi,
"muhalefet yapıyor, muhalefet boş konuşuyor, desteklemiyor, tezkeredede red oyu verdiler, ıvır zıvır ..." demezmi.
Bu öküzler olduğu müddetçe, ülkede huzur beklememek gerek.
Yüce Tanrım hepsinin belasını versin.
ülkemize kesinlikle bu yakışır.
tek çare dolar kazanmak baktık bu ülkeden bir bok olmayacak dolar kazanma üzerine işlemler başlatmak lazım. ilk bir işimi tutturayım hedefimde temmuz, ağustos gibi ihracat düşüncesi var bakalım. baktık bu ülkede iki yüzlü insanların ülkemiz, hükümetimiz çok iyi lafını duymadığımız vakit olmayacak en iyisi biz de alamancılar gibi iki yüzlü olalım. baktık boka batıyoruz bari krizi fırsata çevirip dolar kazanıp krallar gibi yaşayalım bunun başka yolu yok. uzun vadede zaten planımdı ihracat bu şekilde bu yaz sistemi oturduktan sonra girişmeme vesile oldu bu dolar kuru.
edit: ha bu arada siyaset konuşmasını hiç sevmem de geçen biriyle konuşuyorum diyorum ne olacak bu ülkenin hali bok götürmeye başladı. 2 şey alıyorum 100 lira ödüyorum. her şey zamlandı. diyor mahvolduk öyle böyle aman aman sorsan sabaha kadar ağlayacak. gülerek dedim o zaman var mısın bir dahaki seçimde başka partiye oy vermeye.
-haaaa yok olmaz.
Sen ve ufoz,arkadaslar moralimi bozmayin yaa lutfenn.
Ulan bu ulkenin icme suyuna amerika,israil bisey falan mi karistirdilar ?
Badeci seyhi duymusunuzdur muritlerine biseyler icirip badeliyomus ya vallahi o hesap..
Sebeke suyundan ciddi supheleniyorum ben..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Fakat adam su an kesin raki esliginde bizi okuyup egleniyodur :/
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)