Motorcunun yüzü güler mi dedirten cinsten bir olay olmuş.
https://vimeo.com/629027989
Motorcunun yüzü güler mi dedirten cinsten bir olay olmuş.
https://vimeo.com/629027989
log in to watch mi ?
Hayırdır video +18 falan mı ?
At kuyruklu Triumph kullanıcısı yerinde hiç olmak istemezdim. Adamın çok gudubet bir gününe denk gelmiş.
Kötü bir durum.
MAddiyat bir tarafa, adamların motorunu devirmek insanın içini yer be.
Bu tarz ağır makinalarda, orta ayaklığı açarken, her iki bacağınında yere değdiğini anlamak için motoru sağa sola hafif yatırarak, iki ayağının bastığından da emin olduktan sonra yüklenmek gerekiyor.
+18 sayılır.
20
Bu orta sehpada bok mu var da özellikle bu Büyük CC li bu tarz motorlar hep orta sehpaya alıyor.
Motor yan ayaktayken orta ayağa almaya çalışıyor. Orta ayağa alamayıp geri indiriyor ama motor sağa yatık olduğu için indiği gibi düşüyor.
Pahalı bir ders olmuş arkadaşa. Motor yan ayağın ya da sürücünün olduğu tarafa yatırılır. Ters yöne yatırırsanız çok büyük olasılıkla tutamazsınız.
bu arkadaş birgün satılık ilanı verdiğinde "durduğu yerde yatması var" dese kime inanmayacak.
bende birkeresinde aynı böyle düşürmüştüm motoru.
orta ayağa alırken ayağım kaymıştı böyle düşmüştü.
oda zaten benzinlikte motoru yıkarken olmuştu.
genelde de orta ayağa almam park ettiğim yerlerde hiç
sırf bu yüzden motorumu ne zaman dışarda bir yere parketsem paranoyak oluyorum.
yan ayak bence daha güvenlidir bu arada. sağa sola devrilmesi daha zor oluyor. neticede birinde yere 3 nokta değiyor diğerinde iki. orta ayaktayken yandan biraz iteklesen motor devriliverecekmiş gibi oluyor. ama yan ayakta baya baya zorlamak gerekiyor devirmek için. orta ayak daha sağlıklıdır algısı nereden çıkmış anlamak güç. başlı başına doğru bilinen bir yanlış. en başta ağırlık merkezini yukarı alıyosun orta ayağı kullanarak. bu bile devrilmek için bir sebep.
Yalnız deviren adam acemi gibi geldi bana çünkü önce motorun üzerine binip daha sonra ne yapması gerekiyorsa onu ifa etmesi gerekiyordu. Bu arkadaş önce motoru yan ayağın ters tarafından kaldırdı. Daha sonra hakim olamadığı tarafa domino taşları gibi devirdi motorları. Umarım hali vakti yerinde bir arkadaşımızdır.
Motorları deviren Zlatan, kesin ortamlarda "3 silindirin tadı başka be hafız" diyordur. Al sana tat, al sana 3 silindir..
komık herkes motorcu olursa boyle olur komedı yanii
Aga niye orta ayak? Zincir yağlamıyorsun, rüzgar yok, arazide sıkıntı yok. Hatta direkt arazi yok her taraf asfalt. Yan ayak diye bir şey var, çok daha pratik kısa duraklamalarda. Bazı büyük cc adv sahipleri yan ayak diye bir şey olduğunu unutuyor. Su alacak olsa orta ayağa alıyor.
Çıkacak toplam hasar kaydını düşünemiyorum. O grenajların teki bir scooter parası. Geçmiş olsun, sıkıntı yaşamaz umarım sigortadan.
Orta sehpaya belki de yer tarasarufu için aldı ? Başka bir açıklaması yok cunku.Sıkışık olan park yerlerinde yaptığım oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)