Herkese selamlar;
60-65k bütçe ile hangi motoru alırdınız? A2 ehliyete uygun, daha çok şehir içi kullanılacak
Herkese selamlar;
60-65k bütçe ile hangi motoru alırdınız? A2 ehliyete uygun, daha çok şehir içi kullanılacak
Cb500f, cbr500r son kasa.
2018 CB 500 F çiçek gibi olur.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Forza 250 alırdım şu devirde
O butce varsa MT-25
Hayalim olan şöyle bol aksesuarlı bir crf250 Rally..
"A2 ehliyete uygun ne olur?" sorusunun cevabı
"A2 ehliyete uygun en mantıklı Motosiklet hangisidir?" sorusunun da cevabı olan ..
Honda'nın 500 CC serisidir, tarzına ve görsel zevkine göre F ya da R seçeceksin ..
Sıfır olsun diyorsan Dominar 400'de bir seçenek tabii .. 250 CC işine girmene gerek yok zaten benzer fiyatlar ..
cb500f veya cbr500r...Bu paraya en iyisi bunlar.
The Power of The Dreams.
Çoğunlukla şehir içi ise scooter candır. Sele altındaki dev bagaj alanı ve yağmurda çamurda paçaların çamur olmaması gibi artılarından dolayı forza veya xmax 250 çok güzel olur.
r25 alırım tabiki.hem keyif alırsın hemde çeyrek altın gibi istediğin motora anında geçersin.büyük hacima atlama motoru tr de r25 dir
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...58221282/detay
Alınacak en mantıklı motor olan crf250 Rally alırdım.Boyunuz uzunsa deler,içinden geçer gibi tabirlerle ozdeşleşmiş cucuk kadar motorlara para vermeyin bence.
Doğru,honda bu motoru getirse 2021 modelini 55-60 a satardı.Ama klx orneği bence pek uygun kaçmadı.
Yarı fiyatlı yani 30 bin e alınacak klx lere baktım.. 2011-2012 model, kimin, ne şekilde kullandığı belli olmayan,km si ve kaçıncı el olduğu supheli motorlarla, gul gibi sıfır(1500 km de) 2020 model aksesuarlı bir rally i yi kıyaslamak haksızlık olmuyor mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------
Levent,bak şunu desen ok derdim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...56259625/detay
Haa ben yine sıfır gibi rally alırdım ama sen ve birçok kişinin gozunde heavy industry nin urettiğ yeşil makinalar bir başka oluyor
guzel alet ama, kaza bela yoksa bu da alınabilir bence
Xmax-250-300
Bütçeniz fena değil, az değil. Zaten Cb 500F ve Cbr 500R söylenmiş. İlave olarak sıfır Dominar Ug diyebiliriz, eski Ktm 390 diyebiliriz, belki Benelli Trk 502 de 2. elde eklenebilir ehliyet sınıfından ötürü. Ben tamamen kendi adıma konuşayım; ben o paralara 250 cc tek silindir scooter alacağıma intihar eder, ölürüm daha iyi. 65.000 Tl bütçe var ve 250 cc scooter alıyoruz, pek iyi fikir değil. Hani ehliyet sınıfımın yetmediği Nc ,Versys alırım, polis çevirmesinde cezamı öderim ama yine de 250 cc tek silindir scooter almam. Kimse alınmasın gücenmesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)