... ahibinden kom mu neden ismi zikredilmiyor sitede marka vs isim vermek yasak mı
... ahibinden kom mu neden ismi zikredilmiyor sitede marka vs isim vermek yasak mı
konulu site o. fiyatlar konusunda konulu ama.
sahibinden(10 harf) yazana kadar 4 harf(sarı) yazarak anlatabiliyorsun. sebep bu.
muzaffere muzo denmesi gibi düşün.
Kısa yol varken uzak yola girmemek gibi pratik olsun diye tşk ederim hepinize
rakibinden.com sarı site denilen sanırım
İyi de boşlukla beraber "sarı site" yazmak 9 karakter ediyor 1 karakterden mi kaçıyordunuz bu zamana kadar ben şahsen hem reklam olmasın hem de yarın öbür gün isim yazdık diye bazı adli durumlarla karşılaşmamak adına yapıldığını düşünüyordum.
Ağalar hiç kasmayalım, bugün içimizden 10 arkadaş araçlarımızı satmak için internet ortamında ilan vermek istesek grubumuzdan 9,5 kişi sahibinden sitesini kullanır. Bizim foruma reklam vermiyor olabilirler, gayrimenkul sektöründe de entegrasyonlara sıcak bakmıyor olabilirler ama adamlar artık yıllardır lider. Hani gundiler gundisi, İslam inancına göre yemediği haram kalmayan Ak Parti'ye "Akp" demek gibi, "sarı site" demeyelim, "sahibinden.com" adını kullanalım.
Sahibinden.com mezarcıların ölücülerin ve necrofililerin doğal ortamı olan site :D
O zaman bu da laz arkadaslarimiz icin gelsin.
http://sahipinden.com
"Malum site" sektörde 1 numara. Ben onları ilk çıktığından beri bilirim. Piyasayı resmen domine ettiler. Tebrik etmek gerekiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
Sarı kola var bir de, fanta'ya sarı kola diyorlar.
Etek sarı sen etekten sarısan le leee sarısan. Kurban olam bey dağının karısan lele karısan.
Sektör lideri olmasına rağmen mobil sitesi çöpten beter olan site.
app indirmenize teşvik etmek için mobil siteyi önermiyorlar . Analytcs verilerine göre eminim kullanıcı kitlesi en fazla %1.5-2 oranında olan bir kitle için gerek duymuyorlardır. ( şahsi fikrim bende duymam ) App kullanmak daha verimli ve bildirim göndermek içinde verimli. App olmasaydı mesaj bildirimlerini ancak sms ile alabilirdiniz . ( boş yere sms gideri ve kvkk metin zorunluluğu )
TATOĞLUBİLİŞİM
bedava reklam yapmayı sevmeyen akıllı ınsanların tabiri yeni türedi bu ırk ahahah
2008 yılında ben bu malum siteden araba satmıştım. Her şey daha şeffaf, daha bir güzeldi sanki o zamanlarda. Vay be.
Benim de kafami acayip kurcalayan bir konu var. Şu yesil cips dedikleri do.....tos baharatli mi oluyor simdi ismini soylemeyim reklam gibi olmasin.
gecen aldim 1 paket arkadas ortaminda arpa suyu icerken actim tabaga bosaltip paketini kimse gormeden cope attim. simdi reklam falan olur basimiza is almayalim.
Arpa suyunun ne oldugunu soylemeyim simdi insanlari ozendirmek gibi olmasin. sıkınti oluyo moruk reklam falan olur.
oyle iste moruk dikkat etmek lazim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)