Yuki'nin Yeni Skuteri; T9 125
Reklamlar
-
Yuki 125cc yeni scooter getirmiş. Maksi skuter bedenine 125cc motor koymuşlar. Aşağıda inceleme videosu var. Verilen her bilgiye inanmamak şartıyla faydalı bir inceleme. 28 bin TL fiyatına bakarak 25 bin verip Honda Dio veya 34 bin verip Yamaha D'elight almak daha mantıklı derim.
Reklamlar
-
İnşallah bu da 2. bir Revolt Rm5 olayı yaşatmaz.
-
Tip olarak X-Max çakması gibi duruyor
Ne diyelim hayırlı olsun inşallah
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Aynen tipini gözüm tutmadı.
-
Agalar iyi hoşta Çinli motosiklete binen bilir, "acaba ne zaman nerede yolda kalacam?" korkusu, mahmutbey trafiginde arabayla saatlerce bekleme iskencesine yakin bir his.
-
hayaller xmax. hayatlar yuki diyenler alabilir. görselliğinin neredeyse %70'i xmax çakması. yüzdeyi belki abartmış olabilirim.
-
Yillar önce modenas modellerinden ulkemize gelen motorlar vardi,mesela gt135,kriss vs.
Getirin aga şu motoru 250cc scooter malezya mali.kullansin vatandaş,isini gorsun,kafasi rahat ihtiyaçlarini karsilasin,hee çin malina gore bir iki tik fiyat yuksek olsun sorun degil yeter ki üzmesin
Know how,kendine ozgu bir scooter mis çiçek.
https://modenas.my/v2/scooter/elegan250abs/
Yoldaki şerit çizgilerine bakilirsa gerçekte 90km/h ile giďiyor gibi görünmuyor.sanki 75 ile gidiyor.
Alana da satana da hayirli olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
https://youtu.be/_w8-Iglvwr0
Malzeme kalitesi ben buradayim diyor,ciddi anlamda japonlarla yarişacak bir model.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Revolt kadar rezil iş yapmam ciddi emek uğraş ister çaba ister gayret ister , kendiliğinden olmaz öyle dandik mal yapmak milleti rezil etmek.. hiç bir şey yapmadan tesisat bu motor bu granejalar bu alın montajı kendiniz yapın deseler , montaj kurulum için de bir A4 kağıt verseler bu yaptıklarından sağlam motor.cikardi
-
serif abi adlı üyeden alıntı
hiç bir şey yapmadan tesisat bu motor bu granejalar bu alın montajı kendiniz yapın deseler , montaj kurulum için de bir A4 kağıt verseler bu yaptıklarından sağlam motor cikardi
"Onu ben de düşündüm ama fırsat olmadı" - Ingvar Kamprad
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Agalar iyi hoşta Çinli motosiklete binen bilir, "acaba ne zaman nerede yolda kalacam?" korkusu, mahmutbey trafiginde arabayla saatlerce bekleme iskencesine yakin bir his.
Yani hayatımda çinli dışında motor kullanmadım o rahatlığı tam olarak bilmiyorum ama önceki kullandığım motorlarda o korkum olmasına rağmen driftte 0 almış olmam hem de bakımlarını kendim yapıp sürekli kontrol etmemden dolayı hiç yolda kalma korkusu olmadı. Geçen gün 200kmlık yola çıktım bir anlık kararla. Yanıma tamir malzemesi, lastik spreyi almadım. Çinliler bakımsız olduğunda direk yolda bırakıyor ama azıcık bile bakıldığında kolay kolay eskisi gibi yolda bırakmıyorlar. En basit örneği bizim köydeki cup ve cgler.
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Yani hayatımda çinli dışında motor kullanmadım o rahatlığı tam olarak bilmiyorum ama önceki kullandığım motorlarda o korkum olmasına rağmen driftte 0 almış olmam hem de bakımlarını kendim yapıp sürekli kontrol etmemden dolayı hiç yolda kalma korkusu olmadı. Geçen gün 200kmlık yola çıktım bir anlık kararla. Yanıma tamir malzemesi, lastik spreyi almadım. Çinliler bakımsız olduğunda direk yolda bırakıyor ama azıcık bile bakıldığında kolay kolay eskisi gibi yolda bırakmıyorlar. En basit örneği bizim köydeki cup ve cgler.
Seni takip ediyorum genc kardesim masallah cok guzel bakiyorsun motoruna. Haklisin ozellikle cinlilere cok titiz bakmak lazim. Insallah cok daha guzellerine sahip olursun
-
Yuki'yi gördüğüm yerden Şener Şen gibi koşarak kaçarım.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Seni takip ediyorum genc kardesim masallah cok guzel bakiyorsun motoruna. Haklisin ozellikle cinlilere cok titiz bakmak lazim. Insallah cok daha guzellerine sahip olursun
Teşekkür ederim abi. İnşallah hepimiz daha iyi motorlara bineriz.
-
Çinli bir motor alınacaksa bu kesinlikle scooter olmamalı commuter tarzı vitesli ya da cub olmalı yoksa uzun vadede sorun çıkarma ihtimali çok yüksek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)