vızvız ile bir adama çarptım "ikimizede bişey olmadı"
Reklamlar
-
dün işten çıktım eve tıngır tıngır gidiyorum.
interkomda 2000 ler şarkısı altımda vızvız
güneş vizörüm kapalı ve gizemli bir şekilde eve gdiyorum.
tüm korumalarım tam
kask.
motosiklet eldivenleri.
montun altına armor
kevlar korumalı pantolon
yds diablo çizme
tüm güvenle ve keyifle bir kamyonun arkasında giderken
adamın biri kamyon geçsede karşıya geçsem diye çita gibi pusu kurmuş
benim adamdan haberim yok adamın benden haberi yok.
benim adamı görmem ile çarpışmamız arasında frene dokunmam kadar bir zaman geçti
yok tam anlatamadım bidakka
adam ile benim görüş anındaki fren anımla beraber durma anımın adama dokunma anı aynı oldu
gene olmadı
ben adamı görünce frene abandım adama dokundum adam bi sarsıldı ama yere düşmedi
heh şimdi oldu.
adam bana kızmaya başladı.
yaaa herkesten yol istiyoruz karşıya geçicez kimse yol vermiyor sende yol vermiyorsun diye söylenmeye başladı
resmen beni ters pskolojiye soktu bişey diyemedim adama
sadece sol ikiz aynam yamuldu onuda elimde düzeltip yola devam ettim.
demekki neymiş.
güvenli fren mesafesini koruyarak sürmemiz gerekiyor
Reklamlar
-
En güzeli sona saklamışsınız alkıslıyorum sizi. Herkez gitmeyi düşünüyor durmayı düşünen ne yazık ki yok şu devirde. Motor yavas giderse yine ulaşılır gidilecek yere ama duramazsa sıkıntı o zaman.
-
Geçmiş olsun. Küçük motorun bir faydasını daha anlamış olduk. Ağır bir motorla vursaydın adam da motoru da yamulurdu.
-
adama zarar gelmediyse keşke suratına tekme atıp "yırtık dondan cıkar gibi ne b.kuna cıkıyorsun emüegoduuuum " deseydin
-
Geçmiş olsun muhtemelen kanyonu çok yakından ve sağ teker izinden takip ediyordun.Büyük araç arkasında seyir etmek pek güvenli değil bu yüzden.Tüm görüş açını kapatıyor.
Öndeki aracı sol teker izinden takip ederken o aracın önündeki asvaltında bir parçasını görebilecek yerde konumlanmak gerek.
-
Dün arabayla işe geliyordum. Önümde bir motor, artçısıda vardı. Ben hiper yapıyorum. Motorun arka lastiği patladı. Motorun arka teker bildiğin zikzak çiziyor.Oğlan iyi gidoncuymuş. Zampetti motoru ama bir anda olmadı. Motoru durdurması yaklaşık 30 sn sürmüştür. Ben bunu farkedince hemen yavaşladım tabi arkamdaki at sürüsü yavaşlamak istemesede şeritden çekilmedim. Çok çok bana arkadan vururlardı çocuklara birşey olmazdı. Benim yerimde turbolu apaçiler olsaydı çocukların işi zordu.
-
Ben yayalarla bir türlü anlaşamıyorum önümde ki araçlar yol vermiyor çocuklu yaşlı hatta dün ayağı alçılı bir abi denk geldi durdum buyur abi dedim
Bana bakıyor
Ben ona bakıyorum
O bana bakıyor
Ben durmaya devam ediyorum
Adam geç kardeşim diyor
Buyur abi geç diyorum
En sonunda pes edip geçiyorlar.
-
Karşıdan karşıya geçmesi için yol verdiğim yayanın iyice yavaşlayıp kaplumbağa hızında aheste aheste yürümesine çok gıcığım. Kötü ruhlu bir adam olsam, motorumun Türkiye'de yedek parçası olsa farklı şeyler yapabilirdim.
Buarada mavzer-i geçmiş olsun, kimseye birşey olmaması iyi.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Karşıdan karşıya geçmesi için yol verdiğim yayanın iyice yavaşlayıp kaplumbağa hızında aheste aheste yürümesine çok gıcığım. Kötü ruhlu bir adam olsam, motorumun Türkiye'de yedek parçası olsa farklı şeyler yapabilirdim.
teşekkür ederim.
normalde çok dikkatli ve temkinli kullanırım. biraz yaramazlık yapayım dedim ona denk geldi.
-
buna ben de gıcık oluyorum. Tamam yakınlarda yaya geçicidi falan yoksa da yol yayanın hakkı ama bari acele ediyormuş gibi yap, yani hızlanmasa da hızlanmış gibi yapsın ona da razıyım o zaman gıcık olmam.
-
O karşıdan karşıya geçerken gıcıklığına yavaşlayan ezik dümbüklere ben de uyuz oluyorum. Bir araç bana yaya geçidinde bile yol verse teşekkür edip adımlarımı hızlandırırım.
Geçmiş olsun mavzer-i.
-
Valla abi isviçrede yaşasak sorun yok ama burada bayaği bir trafik kültürü ekmeğinden yemek lazim.
Bir keresinde yaya geçiti olmayan yolda kahkaha atarak yarim adimlarla karşiya geçen gevşek iki elemana yol vermiştim baktim avel avel etrafina bakmadan yuruyorlar,yapistirdim uzun kornayi çekirge gibi ziplayiverdiler.
-
Kimse de demiyor ki "vızvız ne?"
50 cc sanırım.
Arkadaşlar, yaya geçidinde yayaya yol vermeden önce arkanızdan son sürat gelen bir neolitik dönemden kalma mağara insanı var mı yok mu lütfen kontrol ediniz zira bir keresinde bu sebepten ötürü neredeyse iki kişinin ölümüne sebep olacaktım!
Gerçi neolitik dönem insanları bahsettiğimiz organizmalardan belki daha kültürlüydü. Bilemiyorum, tereddütte kaldım.
-
şu yavaş yürüyen yaya olayına ben de gıcığım ama bir de şu tarafından düşünün.
zerre kötü niyetim olmaz kimseyi bekletmeyi sevmem ama bundan en az 5-6 sene önce tüm gün yürümüşüm aşırı yorgunum ve aşırı dalgınım. yoldan geçiyorum ama baya tın tın yürüyorum ve araba zerre aklımda değil çünkü zaten ne yürüyebiliyorum ne de yorgunluğumdan başka bir şey düşünecek haldeyim. arabada birden deli gibi kornaya basmaya başladı ne oluyor falan derken adam diyor napıyorsun sen yürüsüne.
ben de şeye tilt olurum karakterime ters olan şeyi karakterime yakıştırırsa biri. ki burada bilerek yavaş yürüyorum imajı çizmişti adama deli tilt oldum o dönemde gidere gidere ergenliği var. adam ne yapıyorsun diyor ben sen ne ypaıyorsun diyorum. sen kimsin diyor ben kimsin diyorum derken. adam arabayı önüme kırmadı mı.
devamı sinema gişelerinde.
kısaca aşırı tilt olsam da böyle tin tin yürüyen yayalara. hatta küfür dahi ediyorum içimden sinirden.
ama içlerinde dünyadan haberi olmayan yorgun argın kişiler de var.
en iyisi şöyle küfür etmek.
"bile bile yürüyorsan ayağının topuğuna koyayım" diyip geçelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
hokahey adlı üyeden alıntı
Kimse de demiyor ki "vızvız ne?"
50 cc sanırım.
Arkadaşlar, yaya geçidinde yayaya yol vermeden önce arkanızdan son sürat gelen bir neolitik dönemden kalma mağara insanı var mı yok mu lütfen kontrol ediniz zira bir keresinde bu sebepten ötürü neredeyse iki kişinin ölümüne sebep olacaktım!
Gerçi neolitik dönem insanları bahsettiğimiz organizmalardan belki daha kültürlüydü. Bilemiyorum, tereddütte kaldım.
bu maalesef bana çok oluyor. yol veriyorum ama arkadan hiç durmadan pata küte arabalar geçiyor veya motor. birkaç kez yaya zar zor durdu. bile bile birine kaza yaptırıcam bu gidişle. en iyisi çoğu zaman durmamak arkadan emin değilken
edit: neyse yeri gelmişken bugünkü düşüşümden bahsedeyim. paket atarken hızlı şekilde ayaklığı açıp indim ayaklık tam açılmamış motorla beraber inmeye çalışırken pat yere düştüm. benzin deposu içeri göçtü. durduğumuz yerde düşmedik düşmedik demiştik siftahımın bu kadar boktan olmasaydı keşke.
-
-
Yolu dikine değil de 45° sağa veya sola doğru yavaş yavaş yürüyenlere çok ayar oluyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)