motokuryeyi çekiçle kovaladı
-
Olay, Yakuplu Mahallesi’nde dün akşam saatlerine yaşandı.
İddiaya göre, bir motosikletli kurye ile araç sürücüsü arasında trafikte yol meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle öfkeli sürücü sakinleştirilmeye çalışıldı.
ÇEKİÇLE KOVALADI
Bir süre sonra aracına yönelen sürücü arabasından aldığı çekiçle motosiklet sürücüsünü kovaladı. Kurye kaçarken vatandaşlar tekrar araya girdi. Bir süre sonra sakinleşen sürücü olay yerinden ayrıldı. Yaşanan anlar yine bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
https://www.mynet.com/beylikduzu-nde-trafikte-kavga-ettigi-motokuryeyi-cekicle-kovaladi-110106863008
Reklamlar
-
Herkes her an patlamaya hazır halde, :(
Herif Manyak Yüzünden Belli,
-
Dünyanın uzak ara en mutsuz, en sevgisiz ülkesiyiz.
-
biri ters yönden gelmiş kazaya neden oluyormuş da ondan kavga cıkmıs gibi ama kim çözemedim.
-
Kurye arkadaş kusura bakmasın ama çekiçle kovalayan benim ruh ikizim sanki.
-
Şu trafikte arabadan inme işinide anlamış değilim.
Birinle zıtlaştın ki zıtlaşmayada gerek yok sal gitsinde.Hadi zıtlaştın arabadan inince ne olacağını düşünüyorlar.Karşılıklı özür falanmı dileyecekler.
İnip kavga edecen adam silah bıçak çekse gittin bok yoluna.
Biz motorcuların zaten trafikteki durumu belli.Zaten yüksek risk alıyoruz.Adam seni teklikeye soktu.Tehlikeyi atlatıp bide adamla dalşıp ekstra risk almaya gerek yok.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben de okuyunca sen aklıma geldin.
-
Çekiç döner sap döner.
Tavuk döner
Horoz gömer
-
Sırf tartışma değil ama galiba, motor devrilmiş çünkü.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Çekiç döner sap döner.
Tavuk döner
Horoz gömer
Trafikte geçmişte 2 defa problem esnasında çekiç göstermiştim. İnsanların yüzü çok değişik bir hal alıyor. Polis sıkıntı yaratmasa katana taşımak da bir yöntem. (Yatırım tavsiyesi değildir)
-
Trafikte geçmişte 2 defa problem esnasında çekiç göstermiştim. İnsanların yüzü çok değişik bir hal alıyor. Polis sıkıntı yaratmasa katana taşımak da bir yöntem.
(Yatırım tavsiyesi değildir)
Ne dolar
Ne arsa
Ne tarla
Ne de borsa
Çekiç yoksa
Katana katana..
Çekiç aldim yanima
Selam verdim sağa sola
Bir de baktim tommy agaya
Almiş yanina zebrali katana...
-
Trafikte geçmişte 2 defa problem esnasında çekiç göstermiştim. İnsanların yüzü çok değişik bir hal alıyor. Polis sıkıntı yaratmasa katana taşımak da bir yöntem.
(Yatırım tavsiyesi değildir)
Korkan insan çok tehlikelidir. Hele bir de silahı varsa kafasına çekiç darbesi yemekten korkup yaptığı hareket hayalinize sığmayacak yüz ifadeleri takınmanıza sebep olabilir. Elinizdeki çekiç silah sayılacağı için korkan arkadaş hatrı sayılır bir ceza ile karşılaşmayacaktır. Yatırım tavsiyesidir. Trafikte birdaha görmeyeceğimiz insanlar için hem sinirimizi hem vücut bütünlüğümüzü bozmayalım veya ailemizle geçireceğimiz zamanı çöpe atmayalım
-
mklcts adlı üyeden alıntı
Korkan insan çok tehlikelidir. Hele bir de silahı varsa kafasına çekiç darbesi yemekten korkup yaptığı hareket hayalinize sığmayacak yüz ifadeleri takınmanıza sebep olabilir. Elinizdeki çekiç silah sayılacağı için korkan arkadaş hatrı sayılır bir ceza ile karşılaşmayacaktır. Yatırım tavsiyesidir. Trafikte birdaha görmeyeceğimiz insanlar için hem sinirimizi hem vücut bütünlüğümüzü bozmayalım veya ailemizle geçireceğimiz zamanı çöpe atmayalım
Bir kere bir adamın rahmetli olduğunu bilmediğim anneannesine küfretmiştim, adamın zaten içi üzüntüden doluymuş bir de yıllardır bir spor olarak boks ile uğraşıyormuş. Ben daha "bi kere indir o eli" derken beni 2-3 yumrukla öyle bir dövdü ki bayılmışım, elektriğim gitmiş, ne kulak kalmış ne de burun. Ayıldığımda konuşabilsem özür dileyeceğim ama hani öyle usturuplu dayak yemişim ki çenem açılmıyor, konuşamıyorum o derece. Velhasıl her zaman bizim bükemediğimiz bir bilek vardır ve karşımıza çıkacaktır.
-
Bir kere bir adamın rahmetli olduğunu bilmediğim anneannesine küfretmiştim, adamın zaten içi üzüntüden doluymuş bir de yıllardır bir spor olarak boks ile uğraşıyormuş. Ben daha "bi kere indir o eli" derken beni 2-3 yumrukla öyle bir dövdü ki bayılmışım, elektriğim gitmiş, ne kulak kalmış ne de burun. Ayıldığımda konuşabilsem özür dileyeceğim ama hani öyle usturuplu dayak yemişim ki çenem açılmıyor, konuşamıyorum o derece. Velhasıl her zaman bizim bükemediğimiz bir bilek vardır ve karşımıza çıkacaktır.
Sandalyeden düştüm 😆😆
-
Kanım hızlı aktığı zamanlar kimseye eyvallahım yoktu. Arabadan da inerdim dayak yerim atarım fark etmez diye. Hâlâ genç sayılırım daha 30 larıma çok var diyebilirim ama artık arabadan da motordan da inmiyorum. Çok tahrik edici küfür vs olmadıkça. Anası babası eğitememiş ben mi eğiteceğim diye düşünüyorum. Polis de değilim ceza kesmek bana da düşmez. En fazla kornayla söverim. Şunu fark ettim her hata yapanı indirip tek tek dövsem bile ki mümkün değil birşey değişmeyecek. 10 dakika sonra unutacağım biri için değmez.
-
Abi çok geçmiş olsun.
En iyisi çaliyi dolanmak...
-
O ağbi İrlandalı felan olmasın?
-
Osm@n adlı üyeden alıntı
Hocam İrlandalı'nın dövdüğü vitaminsiz adam tek yumrukta gitti, ben daha dayanıklıydım, 2-3 yumruk
-
Hocam İrlandalı'nın dövdüğü vitaminsiz adam tek yumrukta gitti, ben daha dayanıklıydım, 2-3 yumruk
elemana attigi yumrugu yarim say,
Yumrugun rüzgariyla devrildi
-
sahibinden temiz scooter, olduğu yerde devrilmiştir, kozmetiği genel olarak temiz,
........hey ben o yolu biliyorum, o yolun biraz gerisinde bir göbek var ve orada genelde çevirme yapıyorlar trafik polisleri, evrak eksiği olan arkadaşlara varsa oralarda dikkatli olsunlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)