videolara bakınca motosikletlerin aradan geçmeye calısması, hatalı sollama ve makas atma ya da fazla hızlı gitmesi gibi hataları var.
Sadece arabaları suclamamak lazım.
10 kazanın 6sı araba sürücüleri nedeniyle olsa bile 4 ü tamamen bizim sucumuz. Kendimizi düzeltmeden karşı tarafa saydırmamak lazım.
Kayıp düşenlere lafım yokta bir kaçı ben burdan geçerim diye düşünüp patlıyorlar ne gerek var abi altında ki motorla zaten trafikten maximum faydalanıyorsun 10 dakika da gideceğin yere 5 dakika da gidiyorsun niye bunu 2 ye 3 e indirmekle uğraşıyorsun bir frene dokun sağına soluna bak motosiklete binerek zaten yeteri kadar risk alıyoruz ne gerek var.
Geri kalanı da zaten hödük araç sürücüleri ve canının kıymeti olmayan yayalar
ben hiç bir zaman anlamıyorum yol ayrımlarında var gücünde gitmeleri, ben şahsım olarak kırmmızı ışıkta sola veya sağ yola
döneceğim zaman bile sürekli kontrol ediyorum. Malum ben bu kırmızıda geçerim diyen sürücüler, telefonla konuşurken dikkat eksikliğinden kırmızı
ışığı görmeyenler.
Kesişim yollarında bile sürekli hızımı düşürürüm kontrollü geçerim araba sürücüleri kadar yayalarda ayrı bir maganda motorla giderken neredeyse
karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar üstüme çıkıcaklar bende ara gaz yapıp bi s..çtırıyorum onları ama nafilee ah ahh medeniyetler seviyesinin
üstüne çıkmış ülkem benim . . .
Geçen gün bende iyi bi kaza atlattım dediğin gibi bu ülkede motor sürüyorsan kimse beni görmüyor görünmüyorum gibi süreceksin, ben bunu öğrendim atlattığım kazadan sonra,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)