Merhaba herkese. aranıza yeni katıldım. 2008 yılından beri aktif olarak araç sürüyorum, sonunda da bir heves motor ehliyetine başvurdum ve A sınıfı ehliyetimi aldım. İstanbul'da beşiktaştayım, işyerim de pendikte. Başlangıç motoru MT-25 veya 250NK var aklımda. aradaki en büyük olay tabiki fiyat ikisi arasında.
KTM duke 250 yamaha parasına, göstergesi vs hoşuma gitmedi ve yedek parçası vs zor bulunuyor dediler.
Baja da ağır olamsı nedeni ile ilk defa motor sürecek birisini zorlar mı diye düşündüm.
Gerçi boyum 188, kilo 85 yasım 31.
Hiç motor tecrübesi yok, aradan kaçayım araba yanına gireyim, aradan geçeyim, emniyet şeridinden gideyim tecrübeside olmadığı için emin olamadım CF Moto hesaplı daha mı rahat ettirir yoksa MT daha mı güven verir.
Ayrıca istanbulda kapalı otoparkım yok fiyatlar daha da artmadan almak istedim yoksa baharı beklemek gerekecek kim bilir fiyatlar ne olur, zingir kilit, branda alıp yagmursuz havada sürerim düşüncesi var anlas winter grip ile. Bu düşüncem de doğrumudur sizce, baharı beklemeli mi yoksa? Veya başka ne tavsiyeleriniz olur hepsini beklerim.
İyi Günler dilerim herkese.