bir yerde böyle bir söylem gördüm, katılıyor musunuz siz de?
bir yerde böyle bir söylem gördüm, katılıyor musunuz siz de?
sen onu diyenlere honda'nın cubunun fiyatından bahset sana yuh ebesinin fındığı derlerse sende münasip bir cevap verirsin :D
https://www.rideapart.com/news/43836...r-cub-chopper/
bilemiyorum..
Köydeki adama cup yetiyor aga akşam kahvehaneye çıkarsın yeter
Ama birileri köylü motoru dedi diye de köylü motoru ne bilim bence kaba bir ifade
Ha birde o köylü adamın giydiği yırtık pantolonu lüks mağazaya koyunca moda olıyor 😂😂
Köylü motoru diyemem ama köylülerin cub motor sevdiğini söyleyebilirim.
Gitme motoru diyorum ben, kendim de böyle güzel havalı olmayan bir motor kullanıyorum şu an. Buna niye biniyorsun diyorlar gitme motoru diyorum. gitme işine yarıyor taş gibi sağlam ve ucuz.
Cup bence parası olmayan için , yeri gelince enduro, yeri gelince de racing motor potansiyeline sahip bir motordur.
Forumun üyesi olan artık aktif değil sanırım , oyunageldim'in videolarına bak sen karar ver.
https://www.youtube.com/c/Yusuf%C3%87antal%C4%B1/videos
Cub maaşlı Türk insanı motorudur. Öyle asgari maaşlı falan değil, baya baya orta seviye Türk'ün motorudur.
Kesinlikle değil.
Çünkü cub motosiklet değildir.
Skuter da motosiklet değildir.
NC750 biraz arada... ama motosiklete daha yakın sanki.
Araçlara stigma yapıştırmaya gerek yok bence.
Eğer cub kullanıcılarının belli bir oranı köylü ise, SS kullanıcılarının da aşağı yukarı o kadarı, sahip olduğu motoru kullanmaktan aciz gösteriş meraklıları gibi sanki...
Bu demek değil ki her cub kullanan köylü, ya da her SS kullanan beceriksiz gösteriş meraklısı...
Ne seviyorsak, işimizi ne görüyorsa alıp kullanalım yahu. Ne derlerse desinler. Millet kaka deyince bizden ne eksilecek, ya da beğenince ne eklenecek?
Cub köylü motoru ise?
Kuala lumpur
Hanoi
Jakarta
Bunlarin alayi köylüdür..
11 yılda 6 tane cub alıp sattım cbf ybr spacy de kullandım şuan cub kullanıyorum şehir içi köylü değilim
masrafsız az yakıt ile ekonomik ulaşım aracı
Çok yerinde bir konu açmışsınız,az yakar çok kaçar, vergisi yok,köylü amca motoru değil,şehir içinin en hesaplı ulaşım aracı, ayrıca (köylü milletin efendisidir) parçası bol bulunur,hemen her markanın CUP modeli vardır,bundan 15 sene önce ben de CUP motora binmiştim
forumda ilk konum cup motor alma tavsiyesiydi, mondial vs şudur budur derken kuba 100 lük cup motor almıştım ve 2 yıl boyunca 40-50k km bindim (km teli sorunlu olunca net km veremiyorum) en ufak sorun sıkıntı yaşamadım motoru verdiğim servisin yaptığı saçma sapan ayar dışında. motoru garanti için servise bakıma verdikten sonra motor sabit gazda öksürmeye başlayıp benzinde su varmış gibi tuhaf tuhaf gaz kesip öksürüyordu üstüne farklı şehire taşınacağımız için satmak durumunda kalmıştım.. Cup alınır binilir kimsenin lafına bakma.. 12-13 sene öncede cup almıştım şu anda motor bakınıyorum gece cup alacağım gibi.. motorda giderken dondurma yemek , birşeyler içmek en basitinden sigara içerken debriyajla vs uğraşmadan vites atmak bile bambaşka mevzu.. Cup motor hem vitesli motora yakın zevk ve çekişin yanında scooter gibi kullanım kolaylığı verir ve dengesi fena değildir
çalınacak diye korkuyorum kapalı garajım var gündüzleri nereye gidip bıraktığım belli olmuyor ee zırt pırt kilitle de uğraşamam yoksa BENCE şehir içinin kralı spacy alpha dır bende bunu çok özlüyorum (mavi boncuk )
8500 e aldım 1 yıl sonra 13500 e sattım
sakarya da küçük motorları çalıyorlar yoksa gidip alırım 1 tane daha cub kadar az yakıyor bas gaza git
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)