Abi normal beklemeyle bulunmaz bu motor.Bi tanıdık emniyet müdürü falan bulup devreye sokmak lazım.
Abi normal beklemeyle bulunmaz bu motor.Bi tanıdık emniyet müdürü falan bulup devreye sokmak lazım.
İnş kısa zamanda bulunur. Yakınlardaki gökdere mevkine ve gemlik mudanya inegöle bakmanızı tavsiye ederim. Parçaya ayrılmayan makineler kırsal kesimde plaka sökülüp şasiyi taşlamayla silip öyle geziyorlar.
Yahu bu fiyatlar böyle artmaya devam ederse götümüzdeki donu bile çalmaya teşebbüs edecekler. Yeter artık lan, kıçı kırık bir cup motor bile 20 bin lira mı olur? El insaf!
brezilya da yolda giderken falan onunu kesip motor falan çalıyolar ya,acaba biz o duruma gelecek miyiz cok merak ediyorum.
10 milyon multeci fıkır fıkır doğuruyor,ulen bu ulkenin cocukları zaten su an işsiz geziyor.Bir de milyonlarca multeci eklenince ne olacak
"Gece yatağa aç girip sabah kılıcını kuşanmayan adama şaşarım"
"aç köpek fırın deler"
başımıza gelecekleri yukardaki iki soz açıklıyor.Neyse ki eski zayıf turkiye yokta geleceğe umutla bakabiliyorum.yoksa varya yaaa, yarra yering(şarap)
Okan ,ulaşabildiğimiz her kanalı hareketlendirmeye çalışıyoruz. Bursa İl Emniyet Müd. + bir diğer Şube
Müdlüğü emeklisi + parti kanali. Yarin Bursa Belediye güvenlik kameralarindan gorüntu alip emniyete
götürecem inş. Ya nasip ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:07 ----------
Mustafa ben ekonomiden daha çok olayı emeksiz para kazanma merakina bağlıyorum. Dahası hirsızlik
cezalarınin ,neredeyse teşvik ediliyor gibi olmasina.
lir
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:13 ----------
M.Balibey bir önceki sayfada bahsettiğim eczane Gökdere sağlik ocağı karşisinda. Cami kayitlari dediğim
Bedrettin - Hafsa Hatun Camii. Evimin 10 metre altı. Eczane önünden geçtikten 8 - 10 metre sonra Nostaljik Tramvay bakim yeri üzerinde Bursa Belediyenin kayıt kameraları ondan 20 metre sonra da İl
Emniyetinin birisi sabit diğeri hareketli ve dönerek 360 derece kayit yapan kameralar var.
Arkadaşlar olay anına ait videolara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:
https://streamable.com/2mcamx
https://streamable.com/0n0l7p
Geçmiş olsun. Umarım motorunuza en kısa zamanda kavuşursunuz.
Böyle tipler doluşup forum zevkinin içine ettiği için şu foruma girmemeye başlamıştım. Belki düzelmiştir umuduyla tekrar girdim ama hala aynı.
Adamın motoru çalınmış, biri kalkmış kendi çapında ironi yapıp tiye alıyor olayı. Bir tane moderatör de çıkıp sen hayırdır demiyor. Siz bu kafayla devam edin, ne diyim.
Motoru çalınan abimize de geçmiş olsun. Ülke kontrolden çıktı, herkes malını ve canını önce kendi korusun.
Geçmiş olsun. En kısa sürede bulunur umarım.
Normal olan vatandaş olarak herkese yeterli ve gerekli desteği verebilmek ama maalesef güzide ülkemizde birilerini devreye sokmadan işler yürümüyor. Çok çok üzücü bir durum bu.
Merak ettiğim bir konu var peki
motorda disk kilidi zincir vs. önlem amaçlı bişeyler varmıydı tedbirler alınmışmıydı ?
Daha önce de yazmıstim. Bu güne kadar çalinan motosikletler arasinda bizim evoların olmaması bizi
gaflete düşürdü diye. Yalnızca kendi gidon kilidi devredeydi onu da hırsızlar, hem 2 dakika içinde,
hem de sessizce kırmışlar. Zemin katta oturuyorum. Sabahları saat 06 ya kadar kolay kolay uyumam.Evo yu
kilitlediğm kapımin önüyle oturduğum oda arasinda 4 metre mesafe ya var , ya yok. Sokağa ve motoruma
bakan salonda oturuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------
Hırbo sana mutluluklar diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)