Honda Türkiye motosiklet fiyatlarına 1 Ekim 2021 itibariyle zam yaptı. Güncel fiyat listesini aşağıda görebilirsiniz.
https://cdn2.honda.com.tr/assets/fil...3069212619.pdf
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Honda Türkiye motosiklet fiyatlarına 1 Ekim 2021 itibariyle zam yaptı. Güncel fiyat listesini aşağıda görebilirsiniz.
https://cdn2.honda.com.tr/assets/fil...3069212619.pdf
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Biz gençken de her şey yolunda değildi ama şimdiki gençlerin durumu daha beter. Okurken part time iş yapılarak alınabilecek motosiklet gibi şeyler bile şu anda bir gencin hayal bile edemeyeceği fiyatlara çıkmış durumda. Artık hayal kurmak bile zor.
Allahtan zamanında motorları aldık bindikte hevesimiz kursağımızda kalmadı.
Yenisini alamıyoruz ama en azından bi kaç sene binebildik diye teselli edeyim kendimi.
zamanında ben versys alırken sıfırı 70 binliraydı. ben ikinci elini 35e almıştım
versysin sıfırı 70 binlira iken tracer700 ün sıfırı 50 bin küsürdü
Sanırım ekonomiyi şahlandıra şahlandıra sırt üstü düşürdüler. Garibim şimdi tersi dönmüş kakalak gibi ayaklar havada debeleniyor.
Yine de bu fiyat artışlarından da 5 büyük zincir market sorumludur.
CBR650R 2017 den beri bakarım o zaman 37 bin tl idi.O zaman motora yeni başlamıştım tecrübelenince alırım diyordum.Yani alabilecek bütçe vardı.
Şimdi 124 bin olmuş.Onu sürecek tecrübe var.Alacak para yok.
Allahsiz honda africa ya 7 bin zam yapmis.
Ulen yaaaa,bu gidisle 2016 africa elimde kalacak galiba.
5 sene sonra motorun yuksek kilometresi ile hava yapmayi dusunuyorum.
-Kac km de motor hocam ?
-200.000 olmak uzere
-vayyyy,cok iyimis.problem cikardi mi hic ?
-sifir problem.yag,su,hava filtresi degistiriyorum sadece.klasik honda iste hehehe
Hayin Honda!
Yamaha basligi nerde?
"Hayin Yamaha" kulaga daha bi iyi geliyo...
Burada
http://www.motosiklet.net/forum/moto...stesi-zam.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
Eldekilere sahip çıkıyoruz artık. Yeni almak hayal tamamen..
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Motor alıyorsun, marka model soruyorlar; "Honda Crf 1100 L Africa Twin Adventure Dct" ama "Es" diyorsun. Güney Amerikalı futbolcu isimleri gibi amma uzun.
Dur ben benim motoru yatağa alayım bu gece :D Ben yöneticiyim deyip bu fiyatların oluşmasında emeği geçen herkesin Allah bin türlü belasını versin.
20 kalemlik listenin 10 kalemi 2 ayrı model ile dolmuş. Africa ve goldwing olmasa liste boş kalacak.
Ne güzel ya her ay zam yapıyolar,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Oy veren herkesin kendi aklı var kimseyi neden şuna neden ona oy verdin diye yargılayacak yada ikna edecek halim yok benim çıldırdığım nokta orası değil benim hayat kalitem giderek düşerken alım gücüm giderek düşerken devleti yönetenlerin bu durumdan dolayı gram utanç duymamaları ... Aman koy mabadına gitsin 2023'ü bekliyorum ben bu hayatımda vereceğim son oy o zaman olacak. Ondan sonra artık başkaları düşünsün.
2010 da 2750 tl ye cbf 150 aldıgımız günler. Hey gidi günler hey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)