honda Nc700x Yeni Serüvene Merhaba
Reklamlar
-
Selmun Aleykum Arkdaşlar
Uzun uğraşlar sonun ben bir nc700x sahibi olabildim ve harika bi duygu sabah uçağınla izmire gidip motoru satın alıp İstanbula geri motorla dönmekte ayrı bir keyifli tabi rüzgardan yediğimiz dayağı saymazsak
motoru cok beğendim ve beklediğimden daha güzel çıktı konfor ,hızı , torku ve motorun yolda tutuşu süper.
sadce benım ıcın tek sıkıntı kornayı zor buldurabiliyorum sanırım ona zamanla alışacağım istanbul trağinde kaç defa korna yapmaya
niyetlendım ama ne yazıkki kornanın yerini bulamadım
Allah Herkes'e gönlünce istediği motorlarını almayı nasip etsin.
hayallerini gerçekleştirmek kadar güzel birşey yok ve tabi ki bununların da bi bedelleri var.
Reklamlar
-
Hayirli olsun, guvenli ve keyifli surusler. Korna meselesi ilk basta sorun evet, ben de Honda'ya ilk gectigimde bir sure korna basmak yerine sinyal, sinyal vermek yerine korna yaptim
-
honda mühendisleri kaza olayını ve yaşama şansını arttırmanın arge çalışmalarını yaptılar
ve aslı kazaların motor kullanırken sinyal vermediğinden kaynaklandığını buldular.
uzun yıllar bunun araştırmasını yaparak kütükte nasıl değişiklik yapacaklarının detaylı argesini yaparak
korna ile sinyalin yerini değiştirmeye karar verdiler.
honda kullanıcıları aralardan kaçmayan hızı sevmeyen insanlar olduklarını bulan mühendisler
yaptıkları bu değişiklikle kazaların ve ölümlerin önüne geçtiler.
şaka şaka ben uydurdum bunu.
-
Hayırlı olsun,sağlıkla kullanın ömürlük motor torunlarınızada kalır.
-
teşekkür ederim sinyalde sıkınt yok ta korna biraz sısıkıntı yolda giderken bir müddet boş boş korna çalacağım sanırım alışmak için inşallah mevzu çıkmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
blueway2 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,sağlıkla kullanın ömürlük motor torunlarınızada kalır.
Teşekkür ederim inşallah, sağlam makıne evet dayanır. Ama şu dikkatimi cekti 1.viteste 4000 veya 5000 devir çevirirken 2. vitese atınca ''TAK'' diye ses geliyor. Sanırım 1. vitesi 3000 yukarısı cevirmemek lazım bu makinada heralde
expertizede soktum motomaniada heryerine baktı güzelce ve bana bu motorun alınabileceğini söyledi.
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Vazgeçtiğim hayalimi yaşıyorsun :D
-
[QUOTE=oldcockroach;4652081]Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Vazgeçtiğim hayalimi yaşıyorsun :D[/QUOT
Allah gönlünüzce istediğinizi ede etmenize yardımcı olsun inşallah
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
honda mühendisleri kaza olayını ve yaşama şansını arttırmanın arge çalışmalarını yaptılar
ve aslı kazaların motor kullanırken sinyal vermediğinden kaynaklandığını buldular.
uzun yıllar bunun araştırmasını yaparak kütükte nasıl değişiklik yapacaklarının detaylı argesini yaparak
korna ile sinyalin yerini değiştirmeye karar verdiler.
honda kullanıcıları aralardan kaçmayan hızı sevmeyen insanlar olduklarını bulan mühendisler
yaptıkları bu değişiklikle kazaların ve ölümlerin önüne geçtiler.
şaka şaka ben uydurdum bunu.
Vaybe Honda mühendislerine bak dedim taaaki sonunu okuyana kadar, Çok güzel yutmuşum :D
-
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın
-
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.
Güzel motosiklet almışsınız.
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.
Güzel motosiklet almışsınız.
Teşekkür ederim .
Bende ilk gittiğimde çok beğendim ve satıcısıda çok iyi bir insandı
expertise sokarken dualar ettim inşallah bi şey yoktur diye sonuç süper
allah sahibinden razı olsun
motomania da teşekkür ederim iyi iş yapıyolar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)