Buğu önleyici pinlock önerisi
Reklamlar
-
Merhaba. LS2 Storm model kaskım var ama vizörü kapayınca baya buğu yapıyor. Buğu önlemek için pinlock denilen vizörün içine yapışan şeyler varmış. Universal mi yoksa markaya modele göre değişiyor mu? Ucuz seçeneklerden kaskıma uyan öneriler yapabilir misiniz? Çok teşekkürler.
Reklamlar
-
Ben bell qualifierda raleri universal kullanıyorum 1 sezonu başarıyla geçti ki karda buzda kğtahyada kullandım. Bu ikinci sezonu olacak herhangi bir sorunu yok öneririm.
-
Pinlock'u her sene yenilemek gerekiyor mu ?
-
tecrube0 adlı üyeden alıntı
değişiyor.
shark kaskımda 1 sene sonra kendi atıyordu.
mt helmet kaskımda 2 sene durmuştu
vizörle alakalı belkide.
ikiside aynı markaydı
belkide takanla alakalı
-
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Benim Shoei atmaya basladi 2. senesinde.
-
Benim Nolan ile birlikte gelen pinlock da 2. senesinde buğu yapmaya başlamıştı ama vizörü temisleyeceğim diye söküp suyla yıkayıp pinlock'un arasına su kaçırıp sonra pinlock'u söküp düzgün takamadığım için sanıyordum.
Şimdiki kaskıma pinlock'u takalı henüz bir ay olmadı. Bakalım bu ne kadar dayanacak.
-
haftasonu şirinevlere uğrayıp taktırmam gerekicek. buğu oluşmaya başladı artık.
-
https://www.hepsiburada.com/raleri-pinlock-universal-kask-bugu-onleyici-kucuk-boy-bugu-cami-p-HBV00001AEF4S?magaza=srcmotor&url_src=and-product-detail
Bunu alsam olur yani demi arkadaslar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
Takması zor mu bi de? Mındar etmim ürünü durduk yere :D
-
ben yapıskanlı universal aldım 1 sene oldu asırı memnunum
-
Kendiniz takın.
Böyle hassas el becerisi isteyen şeylerin takılmasını dükkanda sizi bir an önce başından savıp işine bakma peşindeki çalışana bırakmayın. Sizin malınıza sizin kadar dikkat edemez çünkü bu takma işinden para almıyorlar kendi işleri değil. Bir işi kendi işi olarak görüp düzgün yapılıp yapılmamasından etkilenmeyecek birine iş yaptırmak yerine kendiniz yapın, kimse sizin malınıza sizin kadar dikkat edemez.
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Benim Shoei atmaya basladi 2. senesinde.
Az önce tekrar taktım aldığım kaba koymuştum yazın çıkarınca buhar olmuyor ama çok çizilmiş. :/
-
https://www.motoruma.com/givi-z876r-universal-kask-buhar-cami-yapistirmali bu nasıl olur acaba daha ucuz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)