Motora yağ koymadan çok gitmek zarar verir mi
Reklamlar
-
Pulsar ns 200 motorum var normalde yağ değişimi için ustaya giderim bu sefer kendim değişmek istedim. Motorumu uzun yıllar kullanmak istiyorum kaliteli yağ olsun diye motul yağ koymaya karar verdim. İnternetten izleyerek yağı boşalttım sonra yağ almaya gittim motul bulamadım. İnternetten motul bayisi buldum 20 km uzaklıktaydı motora atladım yağı aldım geldim yağı doldurdum. Acaba yağsız daha uzun süre kullansaydım zararı olur muydu?
Reklamlar
-
Full yağ boşalmış halde 20 km mi gittiniz? Çoktan motorda sıkıntı çıkması gerekirdi, bir problem olmamışsa mucize sanki.
-
Yağsız bir şekilde 20 km yol gittiniz ? Yanlış anlamadıysam
Motoru elinize almış olmanız gerekiyordu
-
Hocam naptin sen 20km uzakta ise git gel 40 yapar. mekanigin mucizesi olmaz, motorun hasar gormus olma ihtimali cok cok yuksek.
-
Fırtına öncesi sessizlik bu.. daha büyük şeyler olacak,kaçın...
-
Ne gerek var yağa hep kapitalist sistemin oyunu bunlar :D trolleme forumu :D
-
Olur öyle şeyler. Bende çamaşırları makineye atıp düğmeye basıyorum. Çamaşırlar dönerken deterjan almaya gidiyorum. Deterjanı ekledikten sonra makinenin kapağını kapatıyorum.
-
Yağı almadan Yağı boşaltıp yağ almaya gitmek.
Çok acayip..
-
iyi tarafından bakalım: en azından yağınızı 40 km daha fazla kullanabileceksiniz
-
inşallah trol dür yada bizi güldürmek için böyle bir konu açmıştır arkadaş.evet komikti güldüm ama gerçek ise daha da komik
-
Biri dalga geçiyor galiba :D
-
Sahibinden anahtar değmemiş bakımlı yağ olarak en kalitelisinden mötül kullanıldı
-
Hocam plaka nedir eşi dostu uyaralim. Saka bir yana yolda hic vicdan azabi cekmedin mi?
-
Bence troll bir konu. Motul kaliteli değil F/P yağ. Evet kalitesi iyi ama 20/30 tl fazlasına daha kaliteli yağlar var atla deve değil. Motora yağsız binmekte güzel cesaret. Tebrik ederim.
-
Hiçbir motor 20 km git, 20km gel yapacak kadar uzun süre yağsız çalışamaz. Onu geçtim, yağı alır almaz doldurmak yerine niye 20km bulunduğun yere tekrar geri gidip orada dolduruyorsun be adam. O yüzden serin hikaye birader diyorum.
-
mklcts adlı üyeden alıntı
.......Motorumu uzun yıllar kullanmak istiyorum......
Dahada uzun yıllar kullanmak istiyorsan soğutma suyunu da boşalt bi 20 km daha git :D
-
-
Sorun olmaz. eğer motor rodajda ise açılmıştır daha iyi devir çevirir şimdi
-
Yağı almadan yağı boşaltmak üstelik yağsız motoru sürmek.
O motor elinde kalmadıysa , yakın da kalır muhtemel.
-
Daha kaliteli bir yağ koyacak kadar motorunu düşünen adam Yağsız mootorla 40 km mi gitmiş?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)