Öyle olmaz,yaği benzin deposuna dolduracaksin,iki tur da çalkalayacaksin.
Öyle olmaz,yaği benzin deposuna dolduracaksin,iki tur da çalkalayacaksin.
Ben yağ yerine musluk suyu kullanıyorum Amerika'nın oyunu bunlar
ben hep ayçiçek yağı kullanıyorum.
çok sevdiğim bi laf var yalancıyı sevmiyorlar ya
Yağı tam boşalttığına emin misin? Yağsız 20 km yol gitmen imkansız.
vay be ben motor soğuk diye gaz vermezken
millet yağ olmadan yol yapıyor.
Benim yerime sayısal oynasana dediğin doğruysa mucize
abi keşke zeytinyağı doldursaydında yağsız gitmeseydin.
durum çok vahim ns200 sağlam motormuş.
Ağaç motorumu bu Keşke ayçiçek yağı koysaydınız Motul yerine putoline tercih ediyor bizim usta .Redline a dikkat etseydiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Zeytinyağı olmaz çabuk yanar mısırözü veya ayçiçek tercih etmelisin
Arkadaş bir şeyler yazsada rahatlasak motora ne oldu acaba :D
Üstat bütün sırrı bozdun sen şimdi yağ firmaları batacak
Bidaha deneme sakın aman diyim motoru geç kaza yapabilirdin ne bilim kitler mitler bişey olur
arkadaş troldür ses etmeyin. aşağıdaki linkte 19 eylülde attığı mesaj görünüyor. yağ değişimi yapıldığını hatta fazla konulduğunu iddia ediyor arkadaş. 10-15 günde bir yağ değişimi yapılmadığını düşünürsek bizi koparıyo yani...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4650312
Tepki demeyelim de şu olur; isminizi belleğimize kazırız, yarın öbür gün hakikaten motosikletinizle, ekipmanınızla ilgili bir problem yaşadığınızda buraya konu açtığınızda kimse sizi sallamaz, faydalı cevap alamazsınız, görmezden gelinirsiniz. Acil bir bilgiye ihtiyacınız olur belki çözümü çok basittir ve forumda bir arkadaş cevabını biliyordur ama o da sizi yok sayacağından cebinizden daha fazla para ödeyerek usta usta dolaşırsınız. Sözün özü; bu forumda belki doğduğumuz günden beri motosiklet süren sürücüler var, trollük gibi saçma sapan çocukça şeyleri hiçbir mecrada yapmayalım ki kaçmasın kimse.
Hiç yaşamadığı bir hadiseyi böyle detaylıca hayal edip anlatan yada yazıp çizen insanların ruhsal sorunları olduğunu düşünmüşümdür hep :/ normal biri bu sorunun cevabını merak ediyorsa konu açar biraz yağsız kullansam ne olur diye sorar..
Yav önemli bir noktayı atladım şu saatte aklıma geldi. Salih poliüretan adam geldiysen 3 defa masaya vur diyeceğim ama konu açıyorsun :D
Şu konuda büyük çoğunluk zeka seviyenle dalga geçmiş.Normal bir adam böyle bir şey yapmamış olduğu halde yaptım diyerek kendinle dalga geçilmesine neden izin verirki.Ve bundan Trollük yaptım diye keyif alır.Anlamak mümkün değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)