Honda Crf 250 Rally Almak İstiyorum
Reklamlar
-
Okuldan eve evden okula gitmek ve şehir içi kullanmak için motor alacağım. Enduro cross tarzı motorları beğeniyorum. İlk motorum olacak. Beylikdüzünde yaşıyorum ve Ortaköy Galatasarayda okuyorum. 41 km yol var her gün tek sefer için. (Toplam 82 km) Bana tavsiyeleriniz nelerdir. Her türlü bilgiye açığım.
Reklamlar
-
YusufMir adlı üyeden alıntı
Okuldan eve evden okula gitmek ve şehir içi kullanmak için motor alacağım. Enduro cross tarzı motorları beğeniyorum. İlk motorum olacak. Beylikdüzünde yaşıyorum ve Ortaköy Galatasarayda okuyorum. 41 km yol var her gün tek sefer için. (Toplam 82 km) Bana tavsiyeleriniz nelerdir. Her türlü bilgiye açığım.
Besiktas'a tasin hocam, tavsiyem bu olur, ortami da guzel
Saka bir yana, sele konforunu pek begenmezler CRF'nin, seleye bir seyler dusunmen gerekebilir. Canta icin bir yontem bulman gerekecek bir de.
-
Motorun üstünde geçireceğin zaman, alacağın risk, yakıt ve bakım maliyetlerini düşününce yakın bir yerde ko aklama ayarlamak çok daha iyi görünüyor. Her iki durumda da kolaylıklar dilerim.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
O MOTOSİKLET İLE o yo seni yorar kendine güzel bi scooter al x max mesela çok daha konforlu olur
yağmurda yaklar ıslanmaz az rüzgar alırsın
-
Şehiriçi bence öyle bir motora gerek yok. Ben mt 25 ya da cb250r alıırdım sanırım. Sele konforu vs crflerde çok iyi değil diye duydum.
-
Rally sahibiyim, sele yorgunluğu kişiye göre değişiklik gösterir bence, ben düz yolda ortalama 70km mesafe rahatsız olmadan, 30km mesafede biraz daha idare edeyim diyerek yol alabiliyorum (ölçtüm), konfor sele ve benzeri bir şey yok, standart selesi.
Alacaksanız araziden ziyade yol odaklı lastiklerle kullanmanızı tavsiye ederim, dişli lastikler 90 üzeri çok sesli ve yağmurda tehlikeli olabiliyor.
Bir başka nokta ise, 15bin km kadar rüzgar saptırıcı olmadan kullandım, geçenlerde alıp denemek istedim, bence gerçekten faydalı oldu ve konforum artı.
Daha önce 150cc scooter kullandım, scooter daha konforlu tabi, ama her gün 50km git gel yapmam gerekse rally ile yaparım sanırım.
-
Sana tek tavsiyem kimseyi dinleme, hayalindeki motor neyse onu al, bin, eskit. Kendin tecrübe et, kendin öğren. Hayalindeki motoru almak içi en uygun zaman şu an unutma.
Burada yolum 40km dersin o yol motorla çekilmez taşın derler. Yolum 4km dersin yakınmış, yürü ne olacak derler. Önemli olan sen istiyorsun? Boş versene herkesi
-
Güzel bir motosiklet seçmişsiniz ama dikkat edin, güzergahınız ilk insanlarla dolu, orman kanunları geçerli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler