fatih.met adlı üyeden alıntı
sizin olayı okurken aklıma "truva çorum versiyonu" geldi, aşil karşısında rakibini yendikten sonra diğer düşmanların karşısına geçiyor ve "canını okudum onun, hepinizin sonu böyle olacak" diye kükrüyordu.. sizde aniden sağa kırdıktan sonra "canını okudum onun" dediniz mi :D garip bir durum, yani gülünmeyecek bir şey ama bazen böyle komiğime gittiği oluyor... zaten kendi kazamı da benzer şekilde anlatıyorum, tanrıma kavuşacaktım son anda kaçırdık falan diyorum.
neyse........ işte mesele bu, yani durman gereken yeri geçtiğin için ileriden dönmek zorunda kalacaksın ve bu zaman kaybı anlamına geliyor, ama kaza bela yaşamaktansa zaman kaybetmek daha iyi bir seçimdir, yani acelen var, acele ediyorsun.
bizi acele ettiren bu pislik düzeni değiştireceğiz, tembel olan biz ve bizden bir sonraki yeni tembel nesil acele etmeye ihtiyaç duymayacak. acelemiz yok, eğer acele etmemiz gerekiyorsa o işi yapmaktan vazgeçeceğiz ve o zaman hiç acelemiz kalmayacak..
Acele etmesenize, bu duyguyu çevrenizde herkese aşılayın, önce kendinizden başlayın, acele etmek yok.. hele işe yeni başlayan acemiler çok hata yaparlar hızlı olmak için, buda çok büyük bir yanlıştır çünkü bir işi hızlı yapabilmek ustalığın göstergesidir ve acele ederek ustaya yetişmek çok yanlış bir hareket.
bu eski kafalı pislik beyinler işimizi zorlaştırıyor ama her yeni gelen nesilde biraz daha evrimleşeceğiz.