Bugün ilk defa scooter sürdüm
Reklamlar
-
Motosiklet almayı planlıyorum uzun süredir bugün martının scooterını deneyeyim dedim sokak arasında bayada video izliyordum eğitim videoları vesayre olanı direk anlatıyorum kısaca
Scootera bindim
Gazı çok hafif açtığımı sandım
Öndeki park halindeki arabaya doğru ivmelendim
Frene basamadım elim gaz açık gidonda kitli kaldı
Ayağımdaki terlik fırladı ve eşim arkadan gülmeye başladı
Arabada vurmakdan kıl payı kurtuldum ve gazı kapatmam gerektiği aklıma geldi
Sonra frnee basıp hem tutuşma hemde kahkaha kriziyle beraber sokak ortasında biraz deneme yaptım sonra sürmeye başladım çok çok az gaz vererek
Sonra baktım kontrol edebiliyorım eşimide alıp az birazdaha sürüp park ettim
Reklamlar
-
Geçen bostancı da bir martı scooter ı görmüştüm aynalarını filan söküp seleye bırakmışlar çok güvenmeyin o aletlere kimin nasıl kullandığı belli değil ayrıca tek kişi kullanım için olan bir araç tel kask var.
-
Rahmetli Barkın abinin skuter sürme videosu size yardımcı olur.
-
Ben şeyi sorucam benzinli scooterın ilk kalkışıyla bu elektrikliler aynı atikliktemi
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Rahmetli Barkın abinin skuter sürme videosu size yardımcı olur.
Barkın'ın Yamaha Delight videosu çok güzeldi.
-
ElPadron adlı üyeden alıntı
Ben şeyi sorucam benzinli scooterın ilk kalkışıyla bu elektrikliler aynı atikliktemi
Hemen hemen aynıdır çok büyük fark yoktur büyük ihtimal benzinli daha iyi olabilir(50-100cc ile kıyaslıyorum).
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Barkın'ın Yamaha Delight videosu çok güzeldi.
Hangi videosu kötüydü be abi.
-
martı motorların aynası aşırı kötü ve dandik. ayarlanmıyor dokunursanız elinizde kalabilir. zirzop gibi martı scooter süren cenaha motor emanet etmek biraz riskli iş. bakalım hizmet nerelere gidecek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)