arkadaşlar herkese mrb bu bir bilgilendirme konusudur
26.08.2021 tarihinde iş yerimin önündeki motosikletime park halinde iken denyo nun biri geri geri gelirken çarptı ve ön çamurluğu kırdı
neyse aşşağıya inip motosikletin yanına gittim vuran ben görmedim bilmiyorum parasını ödemem yaptırmam ehliyetin varmı gibi şeyler saçmaladı saçmaladı sinirimi zıplattı benim yanımda ve onun yanında da çocuğu vardı buna istinaden yanımda 4 5 kişi olsa da çocuklar var diye hır çıkarmadım hakkını vermedim
neyse ben 155 arayıp polise plaka verdim şahıs bu arada kaçtı gitti aadığımda yanımdaydı savcı çağır hakim çağır vs vs polis telefona istedi konuşmadı
neyse polis geldi iletişim bilgilerine ulaşıp olay yerine çağırdı geldi neden tutanak tutmadan kaçıp gittiğini sordu tutanağı tutup yolladı
polisin yanında ya öderim vs yapsada TÜRK polisi affetmedi cezayı da kitledi
ertesi gün gidip trafik şube den evrakları aldım
neyse yarın öbürgün vs derken 15 gün geçti gelen giden parayı getiren yok bu arada masraf takriben 200 tl
çin malı cub parasında değilim vurup kaçıp üzerine erkeklik yapması ayar etti beni bunları yapıp üzerine dayak da yemedi
ben gidip motosikleti servise bıraktım hasar 720 tl tuttu sigortasın dan parayı yatırdılar
arkadaşlar motosiklet'inize çarpan kaçan sizi trafikte yok sayanlara karşı dik durun hakkınızı arayın masraf az diye ya boşver demeyin PLAKA yı alın polis çağırın vurup kaçtı demeniz yeterli ekip geliyor tutanak tutuyor VE sadece o tutanak ile servise gidiyorsunuz
KARŞI TARAFIN EHLİYET RUHSAT FOTOKOPİSİ VEYA RESMİ OLURSA İYİ OLUR YOKSA DA SIKINTI OLMUYOR POLİS TUTANAĞI VAR SERVİSLERİN BUNDAN HABERİ YOK FAKAT EXPER İLLA OLSUN DİYE DİRETMİYOR OLAY YERİ TERK OLDUĞU İÇİN RESİM VS DE İSTEYEMİYOR
kalın sağlıcakla kazasız günler.