Kaydedin bir kenara, lazım olur...
Kaydedin bir kenara, lazım olur...
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Şaka maka evde abartısız 20-25 tane buff var. Rengarenk çeşit çeşit benim biri kafamda biri boynumda genelde, kışında balaklava takarım sürekli küpe olunca çok rahat oluyor.
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
Adam bir tek iç çamaşırı olarak kullanmadı buff ı. Buff buff olalı böyle eziyet görmedi.
içinde yemek pişirsin bari.
ben kafama lastikli silindir buff lardan takıyorum. takmam 2 saniye sürüyor.
kışın boynuma polar takıyorum.
bitti.
Ben kafama buf geçirmeden kaskı giymeye çalıştığımda kulaklarım katlanıyor ve çok rahatsız ediyor. Bu yüzden yaz kış hep kaskı giymeden önc ekafama buff giyiyorum. Bir tane kafama sıkı geçen bir buff var o olunca rahat oluyor ama piyasadaki çoğu buff kafayı tam sıkmayınca kaskı giyerken kayıyor bazen rahatsız ediyor.
Kapalı mekanlarda masker yerine de kullanabilirsiniz buff'ı.
Tabii bütün gün takılması gereken durumda nemden kötü olacaktır ama, maske de aynı şeyi yaşıyor fazla iplenmiyor.
Bu birşehir efsanesi de değildir, buff'ın da resmi açıklaması var, CDC'nin yüz kapama gereksinimlerini yerine getiriyor buff, ancak kalkıp N95 maske yerine geçtiğini falan da iddia etmiyorlar, böyle bir alternatif değildir diye de vurguluyorlar.
Sadece bir kere Amerikan Hastanesi güvenliği beğenmedi, onun yerine maske takmanız lazım dediler ben de tartışmaya girmedim taktım.
Motosiklette balaklava yerine kullanamıyorum ben biraz basıyor kafama.
Kaskı takarken buff taktığınız gibi duruyor mu ya? benim hep boynuma düşüyor. Benim buff büyük heralde gerçi yüzümü sıkıyor ama... galiba ben takmayı bilmiyorum.
Ben kaskı giyerken buf'u kafama geçirim üstteki fazlalığı arkaya atıyorum. Yani bere gibi giyiyorum. Kulaklarımı da kapatacak şekilde giyiyorum ki kask giyerken kulaklarım katlanmasın diye. Bir tane sıkı bir buff var onunla rahat oluyor ama başka bufflar biraz bol geliyor o zaman uğraştırıyor.
bafım vardı saçları kazıtınca kaskı takarken zorlanıyorum diye almıştım başka bir amacı yoktu :D
Yalnız bu buff olayını motora başladıktan sonra öğrendim. Çok rahat güzel bir şeymiş. Motora binerken montun içine boyundan rüzgar almamak için boynuma da bir buff takıyorum her zaman. Kışın rüzgarı önlüyor çok güzel yazın da olur da bir arı girer falan deyip takıyorum.
Motora binmediğim günlerde de kışın dışarı çıkacaksam boynuma buff takmaya başlamıştım. Kalın kocaman atkı kullanmaktan daha rahat ve daha etkili.
Ben bu sekilde takamiyorum, cok sinirimi bozuyor kaski cikarirken takarken. Boyunluk sekilde takiyorum ben, kulaklari ve agzi kapatacak sekilde, sIkIlInca asagi cekiyorum agzi acacak sekilde.
Bir de yazin gunes tepede gezerken (antik kentler, doga yuruyusu vs) ensemi yanmaktan koruyor, islatip motosiklet surdugum de oldu mukemmel bir serinleme hissi veriyor.
Buff'tan balaklava ya da bandana yapmak güzel oluyor. Normal bandanaya düğüm atıldığı için enseyi rahatsız ediyor kaskın içinde. Şu mevsimde en iyi kombin termal balaklava + boyun kısmına buff.
Kasktan çıkmış "ahenksiz" dans eden saçlara da birebir.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)