Givi yan çanta şifremi unuttum
Reklamlar
-
Selamlar. Motorun yan çantasını kullanmadığımdan kaldırmıştım ve uzun süredir el atmadığımdan şifreyi unuttum. Ne yapabilirim? Modeli givi e41n
Reklamlar
-
Hocam bir baktım da 3 basamak şifre zaten. Tüm kombinasyonları deneseniz 10 dakikanızı alır. Biz 4 kombinasyon şifreyi 1 saatten kısa sürede bulmuştuk bavul için. Standart şifreleri deneyin önce hepsi aynı sayı olan, sonra ardışıkları deneyin. O da tutmazsa tüm kombinasyonları birden başlayıp denersiniz. 3 basamaksa uğraşmaya değmez, anlayan bir yere götürmek falan daha yorucu.
-
Mersin İl Temsilcisi
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Hocam bir baktım da 3 basamak şifre zaten. Tüm kombinasyonları deneseniz 10 dakikanızı alır. Biz 4 kombinasyon şifreyi 1 saatten kısa sürede bulmuştuk bavul için. Standart şifreleri deneyin önce hepsi aynı sayı olan, sonra ardışıkları deneyin. O da tutmazsa tüm kombinasyonları birden başlayıp denersiniz. 3 basamaksa uğraşmaya değmez, anlayan bir yere götürmek falan daha yorucu.
Buna da kilit diyorlar di mi ))
Çocukken şifreli bond çantaları hangimiz daha çabuk açacak diye yarışırdık. Şifrenin olduğu rakam daha boşta hissettirirdi. Kolaydı yani.. Adı kocaman, güvenliği tırnak çakısıyla aşılabiliyor.
-
ysnbbk adlı üyeden alıntı
Selamlar. Motorun yan çantasını kullanmadığımdan kaldırmıştım ve uzun süredir el atmadığımdan şifreyi unuttum. Ne yapabilirim? Modeli givi e41n
sn de 1 şifre deneyerek 16 dk da 999 farklı sayıyı test edebilirsiniz. farklı çözümler aramak daha fazla vaktinizi alabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)