Türkiye'ye gelmeyeceğini biliyorum gibi bir durum yok (Euro5 konusundan dolayı gelmeyeceğini bildiğimi düşünüyorsan) Açıkladığım gibi, teknik açıdan sıkıntı görünmüyor. Gelmemesi için de mevcut durumda bir sıkıntı görmüyorum. Niye böyle düşündüğünü, veya niye saf yerine koymak isteyeceğimi düşündüğünü blemedim.
Yeni bir model çıkmış, ben de duyurdum burada. Ekonomi, sıfır motosikletlerin pahalılığı, ikinci elde çok fiyat istenmesinin tartışılmasından daha iyidir diye düşünüyorum.
Youtube ile hobi olarak ilgileniyorum. Daha doğrusu video ve fotoğraf ile amatörce ilgileniyorum diyelim. Mobil fotoğraf, aynasız fotoğraf makineleri ve drone da dahil. Diğer denemelerim yanında, motosiklet haberleri ile ilgili de bir playlist var. Bu tür videoları da oradan gönderiyorum. Bunlarla takipçi artmaz, sen söylemeden önce de biliyordum, dolayısıyla o tür bir kaygıyla atılmış bir video değil.
Takipçi kasma gibi bir derdim olsa, sosyal medyadan motosiklet süren yerli yabancı kadınların foto ve videolarını toplayıp yayınlamak daha geri dönüşü yüksek bir uğraş olur.
Ama dediğim gibi, öyle bir derdim yok. Yaş 45 oldu, uğraşamam.
(Kafama göre takılıyorumn senin anlayacağın. Hoşuna gitmediyse, çok dikkate alma. Boşver gitsin)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Haklısın. Bana göre de motosikletten keyif almak için, gücünü hissettirecek motorlara binmek lazım. Özellikle 650cc ve üzeri motora bindikten sonra geri dönmek çok zor.
Ben de zaten yorumlarını eleştirmek için yazmadım cevabı. Maddi durumu nedeniyle, daha yüksek cc. motorlara binemeyen kardeşlerimiz için, değerlendirmeye alabilecekleri bir motor olduğunu düşündüğüm için yazdım. (Getirirlerse tabii)
Hee, büyük cc. ye binen rahat mı? dersen, o da değil tabii. Ben de isterim en azından model yükseltmeyi veya 3-5 koyup farklı bir motoru da denemeyi ama, en azından içinden geçtiğimiz dönem (daha da uzun sürmez inşallah) buna müsait değil.
Mevcut şartlarda hobimizden vazgeçmemek için, duruma göre vaziyet almaya çalışıyoruz işte.