Shoei nxr için çene kamera aparatı
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar acaba başlıkta bahsettiğim kask için kamera bağlantı işini çözen varmı? Veya bu konuda tavsiyesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Chin mount diye bir site var her kask için özel üretimi var ama amerikadan geliyor 1 aya kadar teslimat süresi var, oyüzden arayışa geçtim. Bu arada 2019 dan beri motorsuzdum oyüzden şuan çocuklar gibi şenim. Bir el atın lütfen☺️
Reklamlar
-
Fotolarda çene kısmında yer var gibi duruyor. Sunfix, kağıt bant, oval aparat ve 3m çift taraflı bant işinizi görür gibi.
-
Evet sizin mesajınızı okuduktan sonra youtube tan aratip ,ilgili videoyu buldum. Gayet basitmiş yapılışı, dükkanlar açılsın hemen deniyeceğim.Sağolun.
-
Ben şunu kullanıyorum,
https://urun.n11.com/outdoor-kamera-aksesuarlari/kask-alt-cene-baglanti-aparati-eken-sjcam-gopro-uyumlu-jaw-mount-P457311824
-
Evet bunu da gördüm fakat vizör açık kalmıyormu? Tam kapanmaz gibi geldi bana.
-
Kementin kalınlığı kadar yaklaşık 1-2 mm. açıklık oluyor ama benim için içeriyi ferahlatmış olduğundan işime geliyor
-
Beyaz Bison Polymax kullanıyorum ben. Esnek, dayanıklı ve sökülebilir. (Gelmesi 1 ay sürüyor yazdığın için site önermeyeceğim)
-
CAGRRI adlı üyeden alıntı
Evet sizin mesajınızı okuduktan sonra youtube tan aratip ,ilgili videoyu buldum. Gayet basitmiş yapılışı, dükkanlar açılsın hemen deniyeceğim.Sağolun.
Bende de NXR var.. 2 senedir yapacagım guya Durum güncellemenizi bekleyecegim ..
-
Basit şekilde ben yaptım nxr'a, bayağı da kullanışlı oldu, sağlamda.
Fotoğrafı akşam ekleyeyim.
Sunfix ile düz bir yüzey oluşturup, kızağı oturttum. üStüne bir j hook. iş tamam.
Beyle,
-
Kolaçan kardeşim teşekkür ederim vidyon için, instagram da takip ediyorduk, burda da kim olduğunu görmüş olduk.
Ben suxfix bukamadığım için pattex marka olanı kullandım 15 dakika içinde taş gibi oldu. Zımparalayıp uygun forma soktum. 10 numara oldu sadece boyamadım kaskımda beyaz siyah renler olduğu için sırıtmıyor. Toplam 89 lira verdim ve kalan malzemelerle de en az 3 kask daha yapılır.
Resimi editleyip atmayı deniyeceğim telefondan yapamadım :(
-
CAGRRI adlı üyeden alıntı
Kolaçan kardeşim teşekkür ederim vidyon için, instagram da takip ediyorduk, burda da kim olduğunu görmüş olduk.
Ben suxfix bukamadığım için pattex marka olanı kullandım 15 dakika içinde taş gibi oldu. Zımparalayıp uygun forma soktum. 10 numara oldu sadece boyamadım kaskımda beyaz siyah renler olduğu için sırıtmıyor. Toplam 89 lira verdim ve kalan malzemelerle de en az 3 kask daha yapılır.
Resimi editleyip atmayı deniyeceğim telefondan yapamadım :(
Yok hocam ben değilim o. Bende kolaçanın videoyu izleyip yapmıştım. O yüzden ekledim. Pardon, ben tam açıklamamışım.
Güle güle kullanın. Kazasız belasız.
-
Hocam selamlar. Ben kendim imal ediyorum 3d printer ile. 60tl'ye yapıp gönderebilirim size.
https://letgo.onelink.me/O2PG/2ec1a56c
-
kursady adlı üyeden alıntı
Hocam LS2 FF353 için de yapabilirseniz ben talibim, ücreti karşılığında satın alabilirim.
-
Jeansque adlı üyeden alıntı
Hocam LS2 FF353 için de yapabilirseniz ben talibim, ücreti karşılığında satın alabilirim.
hocam ff352 ff320 için elimde çizim var ama ff353 yok. Bulursam buradan dönüş yaparım size de.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler