Masallah diyelim o zaman
bu hızla fakirleşmeye devam edersek herkes benim gibi olacak valla hehe,guzel ama guvenli surus yanında artısı
Kullanım şekline göre 650 cc için gayet rahat görülebilecek bir değer , sattığım 650 lik 2013 Vstrom ile bir kerelik sabredip 60-70 km hızla tam 100 km gittim 2,7 lt göstermişti tüketim , normal kullanımla 3,5 - 4 arası geziniyordu , otoyolda 140 - 180 arası ise 4,5 - 5 lt tüketimi vardı..
Başlığı görünce 15lt filan yakıyor sandım
Video yukleyemiyorum ama...
Cuneyt arkinin bir sahnesi vardi...
Döverim ülen.. Hepinizi döverim... diyordu...
Ayni ondan diyorum ve teessüf ediyorum.
Benim 1.6 dizel arabam da uzun yolda bu değeri yakalıyor..
Ama motosiklet nerdeeeee?
motosiklet ile standart otomobilleri heleki dizelini mukayese etmek teknolojiden mekanikden uzak adamların yaptığı bir şey , oysa forumdan takip ettiğim kadarıyla sen bu konularda tecrübeli birisin üstad ;) motosiklet motoru minimum hacimden maksimuma yakın güç almak için dizayn edilmiş atmosferik motorlar , bunu da yüksek devir çevirerek yapabilirsiniz vede aynı spor otomobiller gibi iyi gider çok tüketirsiniz , ayrıca otomobillerin ağırlığını ve taşıdığı kişi sayısınıda hesaba katarsak daha ileri teknolojiye sahip olmalarınında etkisiyle kesinlikle az tüketiyorlar..
Sakin kullanımda 1200 GS Adventure 5 - 5.5 litreleri görüyor, bu gayet normal bir durum.. Konu 600 cc veya 1.200 cc olayı değil ki... 1.3 Dizel arabalar 4 litrelerde gezerken, 160-180 kilo bir aletin 4 litrelerde gezmesi, oldukça doğal. 9 bin devir de 100 km sür, 6-.6.5 litreleri rahat görecektir.
Kabaca, ne kadar yüksek beygir, o kadar yüksek yakıt tüketimi. Tabi o beygirlerin ne kadarını kullandığın da önemli (yani motoru ne kadar yüksek devirde kullandığın )
belki eksik gösteriyordur yol bilgisayarı ayrıca ölçün bence..
Mondial rx3i evo kullanıyorum. 100km de 4.5lt ile 5lt arası yakıyor. 14 lite tam dolu depo ile en fazla 300km yapıyor.
Allahtan benzin göstergem yok da ne kadar fazla yaktığımı anlık olarak görüp kalp krizi geçirmiyorum.
Nc'lerin gözü yaşlı
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
Oha, benim xmax 250 de 3.8 litre yakıyor.
Maşallah demek lazım.
Başlık Azerice mi ?
Benim motorla anlaşmam var naked olduğu için 200 km dolaylarında seyrettiğimde maksimum 1 saat dayanabileceğimden ötürü, oda sahibine bir şey olmasın diye depo full olsa bile 1 saat gitmeden benzin ışığı yakıp bana benzinlik yolu gösteriyor.
Facebook grubunda yakıt tüketimiyle hava atan sendin demek 🤓
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)