İlk motorum ve benden çektikleri
Reklamlar
-
muyurekli adlı üyeden alıntı
Cevaplar için teşekkürler, eğitim için öneriniz var mı? motorla çalışacak boş alan bulmak cidden zor.
Kağıthane kapalı eğitim alanının girişi hafif yokuştur.
Ben ehliyet alırken burada yokuşta kalkış eğitimleri vermişlerdi.
Aklınızda bulunsun
Reklamlar
-
miDgas adlı üyeden alıntı
Valla KArdeşim Ya bi Okul bahçesinde yapıcaksın yada pazar yerlerinde olmadı gel çatalcaya
mekan Çok
Çatalca'ya sucuk almaya gitmiştim. Kestanelik diye bir köyünde güzel bir kasap bulmuştum ama ucak kalıyor. Çatalca'nın içinde düzgün bir kasap bulsam da sucuk alsam diye gitme niyetim var bu aralar.
-
-
Bu gece evin yakınlarında güzel bir yokuş buldum oraya gidecem yamaha ve hondanın eğitimlerine de baktım gayet güzel duruyor. Bakalım başladık bi şekilde motora umarım sonu güzel olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
Evet vites göstermemesi gerçekten strese sokuyor beni. Acemi acemiden anlıyor
-
muyurekli adlı üyeden alıntı
Bu gece evin yakınlarında güzel bir yokuş buldum oraya gidecem
yamaha ve hondanın eğitimlerine de baktım gayet güzel duruyor. Bakalım başladık bi şekilde motora umarım sonu güzel olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
Evet vites göstermemesi gerçekten strese sokuyor beni. Acemi acemiden anlıyor
Debriyajı ani salmadıgın surece, sıkıntı yaşamazsın.. gaz vermekten korkma, kafana geçmez..
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
ooooo sana s1000R almışlar heee.Valla yaşıyosun bu hayatı hacır,teker videolarını acilen bekliyoruz.
Hemen konuyu açıyorum senin için
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)